Marcel Vela, atacat dur după înmormântarea lui Emi Pian. „Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat dur, duminică, desfășurarea de forțe pusă să păzească înmormântarea fostului interlop Emi Pian.

Alex Dumitrescu, duminică 09 august 2020 , 12:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Băsescu îl acuză pe ministrul de Interne, Marcel Vela, că a transformat ministerul într-o „instituție de spectacol”, trimițând zeci de polițiști și jandarmi la înmormântarea lui Emi Pian.

Totodată, fostul președinte îl acuză pe Vela că a încercat să repare eșecul pierderii controlului pandemiei.

„Internele nu sunt instituţie de spectacol!”

„Avid de imagine cu orice preţ, Ministrul de Interne, numitul Marcel Vela, proaspăt adus de la primăria Caransebeş confundă poliţia comunitară cu Poliţia Naţională.

Ajuns la Bucureşti Marcel Vela a pus în mişcare resursele Poliţiei Naţionale şi ale Jandarmeriei crezând că asta îl ajută la repararea imaginii şifonate de eşecul pierderii controlului pandemiei de COVID – 19.

Elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participle inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie.

Din păcate, chestorii şi generalii de la Interne n-au avut puterea să-i spună lui Vela că Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol nici pentru interlopi şi nici pentru populaţie.

Erau suficienţi câţiva ofiţeri de poliţie introduşi în mulţime şi pe lângă cei apropiaţi mortului pentru a sesiza imediat orice risc.

S-ar fi evitat umilirea poliţiei şi a jandarmeriei puse să participe îndure cu stoicism priveghiul unui interlop.

În regia lui Marcel Vela, moartea uni interlop a devenit eveniment national.

Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si