Carambolul de ieri dimineata de pe A2 a fost incadrat de politisti drept cel mai grav accident petrecut pe o autostrada din Romania!

Bilantul tragediei iti da fiori.Trei persoane au murit pe loc iar aseara  o femeia internata la Spitalul Floreasca nu a mai putut lupta pentru viata! Asa ca numarul mortilor a ajuns la 4 iar cel al ranitilor la 56. O parte dintre raniti au fost deja externati.



Din cauza impactului violent in care au fost implicate 32 de autovehicule, printre care si 2 microbuze, majoritatea ranitilor s-au ales cu fracturi la membre sau cu traumatisme severe.

Politistii au discutat deja cu toti martorii tragediei. Niciunul dintre soferi nu consumase alcool, arata expertiza. Cum s-a ajuns insa la o asa nenorocire?

Politistii spun ca soferii nu au adaptat viteza la conditiile din acel moment. In plus, au circulat prea aproape unul de celalalt.

Cu numai 3 kilometri inainte de locul tragediei exista un panou electronic pentru informarea soferilor. Pe acesta rula insa un mesaj legat de o lucrare in carosabil de la kilometrul 97.



Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si