Bill Gates a explicat de ce nu este interesat de zborul spre Marte. "Prefer să investesc în vaccinuri"

Bill Gates a declarat că nu este o persoană ”interesată de Marte” şi că nu crede că ”rachetele sunt o soluţie”. Miliardarul american a mai spus că ar cheltui mai degrabă bani pentru vacinuri împotriva pojarului decât pentru a călători în spaţiu cu o rachetă

Author: Razvan Ilie miercuri 17 februarie 2021 , 08:02

bill gates
Bill Gates a spus că ar cheltui mai degrabă bani pentru vacinuri împotriva pojarului decât pentru a călători în spaţiu cu o rachetă.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Spre deosebire de directorul general al Tesla, Elon Musk, şi de şeful Amazon, Jeff Bezos, Bill Gates afirmă că nu este interesat să trimită oameni în spaţiu, transmite CNBC.

Co-fondatorul Microsoft, care are în prezent o avere de peste 130 de miliarde dolari, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor, a afirmat în interviu că trebuie să ne concentrăm pe unele dintre cele mai mari probleme de schimbare a climei, aici, pe Pământ.

Citeste si: Singurele două ţări din lume care refuză vaccinarea

Bill Gates: ”Nu facem suficient de mult în privinţa lucrurilor grele"

”Este important de spus că ceea ce a făcut Elon cu Tesla este una dintre cele mai mari contribuţii făcute vreodată în legătură cu schimbările climatice. Ştiţi, nu este o idee bună ca Elon să fie subestimat”, a declarat Bill Gates pentru podcastul ”Sway”, potrivit News.ro. 

Bill Gates a spus că companii cum este Tesla fac o muncă extraordinară ”cu lucrurile uşoare, cum sunt vehiculele de pasageri”, dar că trebuie să abordăm alte industrii pentru a face o diferenţă mai mare în schimbările climatice.

”Nu facem suficient de mult în privinţa lucrurilor grele: oţel, ciment, carne. Şi, din păcate, lucrurile la care se gândesc oamenii – electricitatea, vehiculele de pasageri – sunt o treime din problemă. Trebuie să ne ocupăm de două treimi. Dacă dacă toţi dăm atenţie datelor pe termen scurt.....vom pierde ceea ce contează pe termen lung, problemele grele”, a arătat acesta.

bill gates
Miliardarul Bill Gates a vorbit despre alte două catastrofe la nivel mondial. Gates a avertizat că vor fi mult mai mulți morți decât cei generați de pandemia COVID-19.

Bill Gates a mai spus că ar cheltui mai degrabă bani pentru vacinuri împotriva pojarului decât pentru a călători în spaţiu cu o rachetă.

”Nu voi plăti o mulţime de bani pentru că fundaţia mea poate cumpăra vaccinuri pentru pojar şi să salveze o viaţă pentru 1.000 de dolari. Aşa că, orice aş face, mă gândesc întodeauna, OK, aş putea cheltui acea 1.000 de dolari cumpărând vaccinuri pentru pojar”, a explicat acesta.

Bill Gates: Urmează două pericle mai mari decât COVID-19

Miliardarul Bill Gates a vorbit recent despre alte două catastrofe la nivel mondial. Gates a avertizat că vor fi mult mai mulți morți decât cei generați de pandemia COVID-19.

Americanul Bill Gates a transmis că urmează două pericole mari  care amenință omenirea. Unul dintre pericole este reprezentat de schimbarea climatică de pe Terra. Miliardarul a vorbit și despre „bioterorism”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si