VIDEO| Bill Gates anunță două dezastre mondiale: „Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie“

Miliardarul Bill Gates a vorbit despre alte două catastrofe la nivel mondial. Gates a avertizat că vor fi mult mai mulți morți decât cei generați de pandemia COVID-19.

Author: Georgiana Balaban joi 11 februarie 2021 , 10:56

bill gates două dezastre mondiale
Bill Gates a vorbit despre două dezastre ce pândesc omenirea.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Americanul Bill Gates a transmis că urmează două pericole mari care amenință omenirea. Unul dintre pericole este reprezentat de schimbarea climatică de pe Terra.

Miliardarul a vorbit și despre „bioterorism”.

Citeste si: Bill Gates, acuzat de un tribunal că a creat Covid-19! Cu ce miliardari ar fi complotat

Șeful Microsot a făcut anunțul care șochează planeta. Gates a afirmat că urmează două potențiale pericole cu care urmează să se confrunte lumea. Conform americanului, aceste fenomene neașteptate vor fi mult mai rele și vor muri mulți oameni.

Gates a vorbit în cadrul unui interviu cu Derek Muller, gazda canalului de YouTube Veritasium, despre pericolele care pândesc omenirea. Miliardarul afirmă că schimbările climatice și „bioterorismul“ reprezintă cele mai mari viitoare amenințări la adresa omenirii.

Citeste si: Bill Gates a prevestit pandemia de COVID-19. S-a îndeplinit sau nu ce a zis miliardarul?

Bill Gates susține că vor muri mai mulți oameni, în curând

Celebrul om de afaceri, Bill Gates a vorbit despre schimbările climatice cunoscute la nivel mondial. „Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie“, spune Bill Gates, definind apoi un alt pericol, pe care el îl numește „bioterorism“: „Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală“. a menționat Șeful Microsoft.

Citeste si: Pierdere colosală pentru Bill Gates! Miliardarul trece prin momente groaznice

bill gates două dezastre mondiale
Bill Gates - anunț cutremurător.[Sursa foto: google]

Potrivit americanului nu există nicio soluție prin care oamenii să poată opri viitoarele pandemii, deși a adăugat că „ am putea să ne pregătim, astfel încât să nu mai avem niciodată un număr de morți ca acum“.

Citeste si: Mitul microcipurilor implantate de Bill Gates. Ce rol au în pandemia generată de virusul Sars-Cov-2


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si