Potrivit unui comunicat de presă, de duminică, al Prefecturii Bistriţa-Năsăud, în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un apel 112 în care un bărbat, cu vârsta de 60 de ani, din localitatea Crainimat, afirma că e întors din nordul Italiei şi prezintă simptome precum febră, tuse şi deficit respiratoriu.

Citeste si: Anisie: Şcolile vor rămâne închise în perioada de stare de urgenţă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Un Echipaj B2 din Substaţia Beclean a fost alocat pentru a interveni cu măsuri de protecţie adecvate (echipament complet de protecţie biologică). La faţa locului, s-a constatat faptul că în apelul 112 a fost furnizată o identitate falsă, că persoana în cauza a declarat aspecte neconforme cu realitatea. Drept urmare, echipajul a sesizat dispeceratul, cazul fiind deferit Poliţiei”, se arată în comunicat.

Citeste si: Coronavirus la Campionatele Naționale de Dans! 3 persoane testate pozitiv, printre care un străin! La Piatra Neamț au fost 1.000 dansatori și 3.000 spectatori. EXCLUSIV

Poliţiştii l-au sancţionat pe bărbat cu 5.000 de lei.

Prefectura Bistriţa-Năsăud face un apel la cetăţeni să sune cu responsabilitate la numărul unic de urgenţe 112, iar în momentul în care este apelat acest număr şi există simptome, cei care apelează să ofere în momentul apelului detalii legate de acestea, precum şi dacă a călătorit într-o ţară străină, specificând locaţia.

Citeste si: Care sunt măsurile incluse de Guvern ca fiind urgente. Ce se suspendă, ce se schimbă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si