Blestemul dinamovistilor. Legaturile lui Vasile Turcu cu alti patru apropiati care au avut de intampinat probleme grave

Blestemul din fotbal sa-l fi lovit si pe Vasile Turcu? Afaceristul care a incercat ieri sa-si puna capat zilelor si-a vazut unul dintre cei mai buni prieteni mort pe calea ferata. Altul a murit in saracie, in vreme ce un apropiat este acum in inchisoare. Toti 4 au ceva in comun pentru o perioada au trecut pe la Dinamo!

A.L., joi 02 martie 2017 , 19:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este 17 iulie 2013. Telefonul lui Vasile Turcu suna fara oprire. Fostul actionar de la Dinamo raspunde. Primeste o veste tragica despre un prieten drag...

Nae Niculae a fost actionar la Dinamo, apoi a preluat echipa de fotbal din Stefanesti. Prietenia cu Vasile Turcu nu s-a limitat insa la sport.

Legatura dintre cei doi era una foarte puternica. Vasile Turcu a venit imediat ce a aflat. Din pacate, prietenul sau nu a mai putut fi salvat!

Iata-l chiar la locul tragediei, privind inmarmurit spre masina de lux a prietenului sau.

Vasile Turcu vorbise la telefon cu Nae Niculae chiar in ziua tragediei.

O alta lovitura pentru Vasile Turcu a fost incarcerarea fostului presedinte executiv de la Dinamo, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai!

Fotbalul nu s-a incheiat dupa fluierul arbitrului. Cristi Borcea si Vasile Turcu au ajuns in fata procurorilor pentru a da explicatii legate de afacerile din jurul echipei Dinamo Bucuresti.

Dupa condamnarea din Dosarul Transferurilor, prietenul lui Vasile Turcu a mai primit o lovitura. O noua pedeapsa de 3 ani in cazul mituirii unei judecatoare.

Cristi Borcea: "Domnul Turcu este cel care care investeste si le face aceasta bucurie pentru a fi pe primul loc!"

Banii investiti la Dinamo au fost printre motivele care l-au adus pe Vasile Turcu la DNA! Priviti-l zambind in fata Parchetului. Face orice pentru a demonstra ca e

In 2013, anul in care isi pierdea viata Nae Niculae, trecea in nefiinta o alta figura marcanta pentru Dinamo. Vasile Ianul a fost presedinte al clubului din Stefan cel Mare. Mai multe transferuri suspecte l-au adus in situatia de a fi arestat preventiv de 2 ori. A spus adio fotbalului si vietii dupa o lupta grea cu boala. 10 zile a fost in coma inainte de a-si da ultima suflare!

Legatura celor 4 oameni ajunsi in situatii extreme este clubul Dinamo. Fiecare dintre ei si-a marturisit dragostea pentru echipa cu orice ocazie avuta!

"Eu sunt un tip foarte puternic si cu cat ma injura mai mult, cu atat Dinamo va castiga mai mult!"

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si