Blestemul Elenei Udrea! ”Prietenii” care au denunţat-o la DNA trebuie să scoată 60.000 franci elveţieni!

Nu doar Elena Udrea trece prin momente grele, ci şi foştii ei prieteni ”din dosare”, Tudor Breazu şi Ana-Maria Topoliceanu.

Radu Constantin, joi 25 octombrie 2018 , 07:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena, Cici (Tudor) şi Ana-Maria formau pe vremuri o tripletă de vis. Udrea a ajuns ministru, Topoliceanu – şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, iar Breazu – băiat bun la toate. Prietenia s-a rupt în momentul în care au început anchetele DNA, iar Udrea a fost ”turnată” de foştii ei prieteni, care au ieşit cu pedepse mult mai blânde (Ana-Maria a luat trei ani cu suspendare, Cici – trei ani cu executare).

În timp ce Elena Udrea se află închisă în Costa Rica, prietenii acesteia au probleme serioase cu o bancă din Capitală. Miza este una importantă: returnarea unui credit de 60.000 franci elveţieni, făcut de cei doi în urmă cu 11 ani. Din aceşti bani a fost achiziţionat un apartament în care Topoliceanu deţinea 90% iar Breazu – 10%. Imobilul a fost returnat prin legea dării în plată, însă banca a contestat decizia.

În urmă cu un an, banca a câştigat procesul cu cei doi şi a decis ”repunerea părţilor în situaţia anterioară dării în plată”, ceea ce însemna că prietenii Elnei Udrea primeau înapoi apartamentul şi rămâneau cu creditul. Breazu a făcut apel, însă acesta a fost respins definitv în urmă cu o lună şi jumătate.

În plus, Ana Maria Topoliceanu trebuie să facă faţă şi ”răzbunării” Elenei Udrea, care a făcut o plângere împotriva soluţiei de netrimitere în judecată dictată de procurori împotriva plângerii penale pe care fostul ministru i-a făcut-o acesteia, dar şi lui Dinu Pescariu, un alt denunţător al ei.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si