O femeie a murit, trimisa de la o unitate la alta, fara ca medicii sa-si dea seama ce avea de fapt, acuza copiii. Urmeaza un material filmat cu camera ascunsa.

- Auziti ce spune mama ca nu i-a facut nicio analiza. Pe cuvantul meu, va bateti joc de noi.

Uitati aici analize. Daca nu v-a facut nicio analiza, va pun sa le platiti pe asta. Bun, ce are, in final? In final ce are?
- Mergeti afara si lasati-ma.
- Cum adica sa merg afara?
- Mergeti afara.
- Cum va numiti dumbeavoastra? Dati telefonul. Cum va numiti dumneavoastra?
- Ce faceti acum? 

Aurel Popescu, fiul victimei:  M-a sunat mama si mi a spus mama haide ca de cand m-a adus salvarea m-a pus pe un scaun si de atunci stau pe scaunul asta. Nu i-au facut absolut nimic.

- Uite-o acolo, e pe scaun. tot pe scaun. Da, e pe scaun, inauntru. Este externata. Dumnealor (n.r. medicii) nu opineaza pentru internare.

Imaginile sunt filmate in spitalul judetean din Craiova, unde femeia a fost trimisa de catre medicii din Calafat. Fiul pacientei sustine ca mama lui a fost lasata sa stea 13 ore pe un scaun, in urgenta, si ca a fost tratata cu indiferenta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

- S-au facut domnule toate analizele in afara de faptul ca are glicemia mai mare.

I-am luat aseara glicemia si avea 141. Si acum are 100... Acum, da. Asta este.

- Eu o sa va trimit inapoi.

- S-au facut analize, s-au facut radiografii, da? E vazuta de medicul cardiolog, de medicul internist. Mai este vazuta de inca 3 doictori de la urgenta.

Si, totusi, niciunul nu si-a dat seama ca, de fapt, batrana suferise un accident vascular cerebral, sustine fiul.

Elena Cotoc, sora victimei: Pana nu i-am plasat ceva in buzunar nu a rut s ao duc sa ii faca nimic. cati bani ati dat. 200 de lei. A venit cu tomograful, cica nu are nimic. Dar ea deja vorbea foarte greu. Plangea mereu si faciuta gem de frig.

Trimisa inapoi la spitalul din Calafat, femeia s-a prapadit.

Nelu Florescu-purtator de cuvant Spitalul Calafat: Pacienta a fost returnata in vederea internrarii.

Cei de la spitalul din Craiova se apara: ei spun ca au facut investigatii amanuntatie si ca de vina ar fi chiar copiii victimei.

Cristina Geormaneanu, purtator de cuvant Spitalului Judetean din Craiova: Familia poate sa spuna orice. Trebuiau mai degraba sa aiba grija de mama lor sa vada ca este neingrijita la domiciliu si fara tratament.

Rudele vor depune plangere la parchet si la colegiul medicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si