Bogatii si saracii, separati de un zid de beton. Se intampla in Brazilia, tara care gazduieste Jocurile Olimpice 2016

Cartierul Paraisopolis din orasul brazilian Sao Paolo este un paradox: aici traiesc deopotriva bogati si saraci, separati printr-un zid gros de beton, care desparte luxul de mizerie.

A.S., luni 01 august 2016 , 14:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

100.000 de mii de oameni, bogati si saraci, traiesc in cartierul Paradiso din Sao Paolo, oras cunoscut pentru inegalitatea sociala. Bogatii si saracii sunt separati printr-un zid de beton, unde de o parte se afla un bloc cu apartamente luxoase, piscine si terenuri de golf, iar de cealalta parte se afla un cartier de sarmani care traiesc intr-o mizerie de nedescris si unde criminalitatea ridicata si traficul de droguri sunt la ordinea zilei.
In partea luxoasa a favelei, care nu se intrepatrunde cu mizeria si saracia traiesc 20.000 de persoane, in timp ce 80.000 traiesc de partea cealalta a zidului in constructii improvizate.

100.000 de mii de oameni, bogati si saraci, traiesc in cartierul Paradiso din Sao Paolo, oras cunoscut pentru inegalitatea sociala.

Bogatii si saracii sunt separati printr-un zid de beton, unde pe de o parte se afla un bloc cu apartamente luxoase, piscine si terenuri de golf, iar de cealalta parte se afla un cartier de sarmani care traiesc intr-o mizerie de nedescris si unde criminalitatea ridicata si traficul de droguri sunt la ordinea zilei.

In partea luxoasa a "Paradisului", care nu se intrepatrunde cu mizeria si saracia traiesc 20.000 de persoane, in timp ce 80.000 traiesc de partea cealalta a zidului in constructii improvizate.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si