100.000 de mii de oameni, bogati si saraci, traiesc in cartierul Paradiso din Sao Paolo, oras cunoscut pentru inegalitatea sociala. Bogatii si saracii sunt separati printr-un zid de beton, unde de o parte se afla un bloc cu apartamente luxoase, piscine si terenuri de golf, iar de cealalta parte se afla un cartier de sarmani care traiesc intr-o mizerie de nedescris si unde criminalitatea ridicata si traficul de droguri sunt la ordinea zilei.
In partea luxoasa a favelei, care nu se intrepatrunde cu mizeria si saracia traiesc 20.000 de persoane, in timp ce 80.000 traiesc de partea cealalta a zidului in constructii improvizate.

100.000 de mii de oameni, bogati si saraci, traiesc in cartierul Paradiso din Sao Paolo, oras cunoscut pentru inegalitatea sociala.

Bogatii si saracii sunt separati printr-un zid de beton, unde pe de o parte se afla un bloc cu apartamente luxoase, piscine si terenuri de golf, iar de cealalta parte se afla un cartier de sarmani care traiesc intr-o mizerie de nedescris si unde criminalitatea ridicata si traficul de droguri sunt la ordinea zilei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

In partea luxoasa a "Paradisului", care nu se intrepatrunde cu mizeria si saracia traiesc 20.000 de persoane, in timp ce 80.000 traiesc de partea cealalta a zidului in constructii improvizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si