Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Andra după ce a văzut imaginile cu ea și None?

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a văzut imagini compromițătoare cu iubita lui Andra și Mădălin None.

C.L., duminică 06 octombrie 2019 , 16:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

În promo pentru gala Puterea Dragostei din 6 octombrie, Bogdan Mocanu nu apare. Mai mult chiar, Andreea Mantea explică și motivul pentru care acesta nu se află în emisiune. ”Lipsește Bogdan Mocanu. Lipsește pentru că a aflat ceva, este supărat și nu vrea să intre. None, îmi permiți să dau foc fitilului? (...) Are o filmare cu Andra și cu None. None, Andra, îmi povestiți despre ce este vorba. Nu ar fi corect ca toate aceste lucruri să se întâmple fără Bogdan”, a spus Andreea Mantea.

Se pare că Bogdan Mocanu a intrat până la urmă în emisiune și a spus că este dezamăgit de iubita lui. 

Bogdan Mocanu s-a despărțit de Andra la Puterea Dragostei? Au șters pozele în care apăreau împreună 

Ei bine, la scurt timp după apariția acestor imagini, fanii emisiunii au început să spună că Bogdan Mocanu s-a despărțit de Andra. Zvonurile sunt susținute și de faptul că atât Andra cât și Bogdan și-au șters pozele în care apăreau împreună. 

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei l-a atins în zonele intime pe Bogdan Mocanu: „Veri să te apuc să-și arăt?”

Citeste si: Jador s-a certat cu Bogdan Mocanu din cauza Andrei de la Puterea dragostei? Ce mesaj i-a dat cântărețul prietenului său la plecarea din casă

Citeste si: Imagini de infarct cu Andra de la Puterea Dragostei dând din fund pe motor! Bogdan Mocanu o să se înverzească la față când o să le vadă

Întrebați de fanii emisiunii, ceilalți concurenți de la Puterea Dragostei nu au vrut să confirme informația, dar nici nu au spus că aceasta nu ar fi adevărată. 

 

Bogdan Mocanu s-a despărțit de Roxana la Puterea Dragostei tot din cauza unei imagini compromițătoare

Nu este prima dată când Bogdan Mocanu se desparte de iubită după apariția unor imagini compromițătoare. Și relația cu Roxana Buzoiu s-a încheiat după ce Bogdan a văzut poze și filmulețe cu tânăra într-un club de la mare, alături de Andy, fostul ei iubit. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si