Bogdan de la Puterea Dragostei şi Andy, fost concurent al celui mai iubit show matrimonial din România au foarte multe în comun... De fapt, mai multe decât vă imaginaţi. Probabil că v-aţi gândit imediat la relaţiile cu vulcanica Roxana şi cu misterioasa Ana, sau la faptul că amândoi sunt bărbaţi care, incontestabil, arată foarte bine...

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

E adevărat, dar noi am descoperit, de curând, că protagoniştii noştri s-au cunoscut cu câteva luni înainte să se întâlnească la Puterea Dragostei. Nu o să vă vină să credeţi, dar aceşti veritabili urmaşi ai lui Adonis au urcat pe aceeaşi scenă, doar în slip, în 2018.

În ce context, întrebaţi desigur? Ei bine, Bogdan şi Andy, foşti rivali în dragoste, s-au cunoscut în 2018, la Campionatele Naţionale de Culturism şi Fitness, în etapa zonală. În competiţia respectivă, Bogdan a obţinut locul 2, iar Andy a fost următorul pe podium.

Bogdan Mocanu şi Andy s-au cunoscut înainte de Puterea Dragostei! "Mi s-a părut timid, dar trebuie să recunosc că şi eu eram la fel..."

Contactat de jurnaliştii WOWbiz.ro şi întrebat care a fost prima lui impresie despre Andy Adetu, Bogdan a vorbit, surprinzător, foarte frumos despre fostul lui rival.

" Mi s-a părut timid, dar trebuie să recunosc că şi eu eram la fel... Niciunul dintre noi nu cunoştea pe nimeni, atunci am participat amandoi pentru prima oară la concursul respectiv. Ne-am încurajat, ne-am făcut complimente şi ne-am ajutat reciproc să ne pompăm.

Din păcate, nu ne-am gândit să schimbăm numere de telefon, aşa că nu am ţinut legătura până la reîntâlnirea din emisiune", a declarat Bogdan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si