Bogdan, poreclit ”Bursuc”, un adolescent de 17 ani din Braşov, s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui. Poliţia a intrat pe fir

Un băiat de 17 ani din Braşov, cartierul Stupini, poreclit ”Bursuc” ,a fost găsit împuşcat în cap. Adolescentul, care era şi jucător de polo, s-ar fi împuşcat cu arma de vânătoare a tatălui său, în locuinţa familiei, pe fondul unor certuri cu apropiaţii.

Author: Stirile Kanal D Webeditor: M. P. joi 08 noiembrie 2018 , 08:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prietenii îl cunoşteau ca ”Bursuc” şi îl iubeau nespus. Până la această oră, nu se ştie dacă este vorba despre o sinucidere sau dacă arma s-a descărcat accidental, mai ales că nu a fost găsit un bilet de adio.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt.

Ciprian Sfreja, a declarat pentru presa locală că un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat în Stupini, pentru a-i acorda îngrijiri medicale adolescentului împuşcat, însă, din nefericire, Bogdan a decedat.

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orelor 17.00.

"În jurul orei 17.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat, prin apel la SNUAU 112, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani, din cartierul Stupini, s-a împuşcat mortal în zona capului cu arma de vânătoare a tatălui său. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru a demara cercetările specifice în astfel de situaţii a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin impuşcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei. S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului", a declarat reprezentantul Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan, transmite mytex.ro.

Prietenii băiatului sunt şocaţi de gestul tânărului. Ei spun că băiatul era optimist şi mereu îşi încuraja colegii.

Bogdan Barbu era component al echipei de polo juniori a clubului Corona Braşov.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si