Update: Reprezentaţii BOR au declarat că maşina aparţine Serviciului de Protecţie şi Pază. La rândul lor, surse din SPP spun că autoturismul are RCA, doar că aparţinând unei structuri militare nu apare pe site-urile publice.

Maşina aparţine Serviciului de Protecţie şi Pază şi a fost pusă la dispoziţia Patriarhului Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului deoarece aşa prevede protocolul, Patriarhul având rang de preşedinte de stat, au explicat surse din cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază, potrivit adevarul.ro.

Informaţia a fost publicată iniţial de către Digi24 şi ulterior a fost verificată de stirilekanald.ro în Baza de date CEDAM.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Autoturismul cu numărul B-18-XVY nu are poliţă auto, conform informaţiilor din baza de date. Circularea pe drumurile publice fără RCA este ilegală şi se amendează.

Autoturismul Mercedes Maybach S600 este similar cu cel deţinut de către omul de afaceri Gigi Becali şi este vârful de gamă al constructorului german.

Preţurile pentru această maşină pornesc de la 160.000 de euro şi cresc în funcţie de motorizare, potrivit Mercedes.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si