BOMBĂ DE ULTIM MOMENT! Gheorghe Dincă a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău la pușcărie! Ce au spus medicii despre criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă acuză mari probleme de sănătate în închisoare, iar acum a ajuns la spital.

Author: Lia Popescu luni 16 decembrie 2019 , 21:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă, bărbatul care a șocat o întreagă Românie prin felul în care a descris că le-ar fi ucis și apoi ars cu sânge rece pe Alexandra și pe Luiza, are tot felul de probleme în pușcărie. Dacă, până acum, criminalul din Caracal se plângea de tratamentul la care este supus la Jilava, acolo unde nu beneficiză de mâncare și condiții pe placul său, mai nou, el acuză și stări de rău în celulă.

Drept dovadă, în urmă cu câteva zile, după o noapte în care Dincă a susținut că nu s-a simțit bine, el a cerut să fie dus la investigații medicale. Astfel, surse autorizate au dezvăluit că bărbatul a fost dus de polițiștii de la Acțiuni Speciale la policlinica ministerului de Interne și, la camera de gardă, și i s-au făcut o serie de analize.

”Medicul de la arestul central al Capitalei a recomandat un control”, spun surse judiciare, care mai specifică și faptul că, însoțit de polițiști, Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG, la oftalmologie, pentru un control amănunțit la ochi, apoi a ajuns la ORL, la neurologie și, într-un final, ”monstrul de la Caracal” a fost investigat și de un diabetolog.

Gheorghe Dincă a ajuns la spital! ” Rezultatele investigațiilor făcute vor fi comunicate medicului arestului central”

Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Rezultatele investigațiilor făcute vor fi comunicate medicului arestului central, căruia Dincă i-ar fi reclamat probleme de sănătate, însă, până atunci, pentru a preântâmpina situații neplăcute, băbatul va urma un tratament medicamentos specific, unul care să îl ajute să depășească stările de rău pe care le acuză în ultima perioadă, după ce audierile au luat o altă turnură, iar el a fost nevoit să dea mai multe detalii despre uciderea Alexandrei și Luizei”, au povestit persoane de la fața locului.

Citeste si: Jurnalul lui Dincă, găsit în casa groazei. Ce gânduri așternea monstrul pe hârtie: „Mă simt aruncat în gol..."

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, pus sub acuzare de DNA! Ce acuzații i s-au adus după ancheta de la Caracal

Citeste si: Gheorghe Dincă, noi declarații despre Luiza și Alexandra: „Nu mai judecam. Doream doar sex”

Transformarea lui Gheorghe Dincă. ”Și-a bătut un coleg de armată și apoi a devenit paznicul ”fiarelor” sale”

Gheorghe Dincă a rămas repetent în şcoala gimnazială şi a început "viaţa de adult" printr-un episod negativ: în anul 1974, în armată, şi-a bătut colegul, care era fiul ministrului Apărării. La întoarcerea în Caracal, se angajează la Spitalul Municipal din Caracal, unde este cunoscut ca un om muncitor și care se pricepea la toate. În anul 1997 apare primul episod critic din viața lui Dincă. Tatăl său se sinucide chiar în casa din Caracal. Și nașul lui își pune capăt zilelor în același fel. În scurt timp renunță la locul de muncă de la Spitalul Municipal și își face un atelier auto.

Afacerea nu pare să meargă bine și în 2002 ajunge în Italia. Lucrează în zidărie, în Vicenza. Italienii îi anulează contractele, după ce Gheorghe Dincă bate un albanez. Astfel că, în 2007 părăsește definitiv Italia. După întoarcerea în țară, începe izolarea progresivă, după cum notează specialiștii. Dincă devine „paznicul fiarelor sale”- așa cum singur a spus. Soția refuză să se mute cu el, rămâne în Italia, iar copiii și nepoții abia mai păstrază legătura cu el.

”Nu vecini, nu prieteni, nimeni, nu avea pe nimeni, nevastă, familie, copii. L-am văzut, m-am speriat. Figura (pe) care o are e de psihopat. Probabil că în timp s-a îmbolnăvit”, spune o femeie care obișnuia să îi gătească.

În 2009, la final de ianuarie, Dincă este internat timp de o lună la Spitalul din Slatina cu episoade depresive. A avut în total cinci internări. Inclusiv familia l-a dus la medic când a constatat tulburări de comportament.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si