Bomba in cazul crimei de la Botosani. Suspectul principal a anuntat cine este adevaratul criminal al Petronelei
Actual

Bomba in cazul crimei de la Botosani. Suspectul principal a anuntat cine este adevaratul criminal al Petronelei

M.C.B.
19 mai 2018

Bomba in dosarul crimei din padurea Pacea de la Botosani. Bogdan Ionel, tanarul arestat pentru omor dupa ce ar fi injunghiat-o pe Petronela, o fata de 18 ani, a declarat ca adevaratul criminal este chiar iubita lui.

Ieri, suspectul principal al  crimei de la Botoasni, a fost scos din arestul IPJ Botosani si dus in fata instantei dupa ce procurorii au facut o propunere de prelungire a mandatului de arestare preventiva.

In fata judecatorilor, Bogdan Ionel a declarat ca adevaratul criminal al Petronelei este chiar iubita lui, Mimi.

"Vine cu tot felul de variante: audierea si varianta. A declarat ca era cu fata si ar fi injunghiat-o prietena lui", a declarat pentru botosaneanul.ro Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe langaTribunalul Botoşani.

Initial, Bogdan Ionel a recunoscut ca el este criminalul, ulterior a declarat ca asasinul ar fi un barbat bine facut si cu multe tatuaje pe care l-ar fi vazut in padurea Pacea, iar apoi a declarat ca ar fi ucis-o pe fata de 18 ani la cererea unui grup de persoane.

Citeste si: O femeie din Husi a gasit un portofel cu 61 de milioane de lei vechi in el. A mers la politie sa il predea si a avut parte de o surpriza! Ce a aflat

In ultima sa declaratie, suspectul principal al crimei din padurea Pacea a acuzat-o chiar pe iubita lui, Mimi, ca ar fi injunghiat-o pe Petronela.

Internatala Psihiatrie imediat dupa teribila crima produsa pe 25 aprilie 2018, iubita suspectului principal a fost externata in urma cu cateva zile.

Mimi a fost audiata de anchetatori, iar acestia au ascultat varianta fetei despre ceea ce s-a petrecut in padurea Pacea, dar si despre motivul pe care Bogdan l-ar fi avut pentru a o ucide pe Petronela.

Imediat dupa crima, Bogdan Ionel a declarat ca a injunghiat-o pe Petronela Mihalachi pentru ca aceasta i-ar fi jignit iubita despre care a spus ca este " grasa si urata".

Sursa: observator.tv

viewscnt
TAGURI: crima botosani

Urmareste-ne pe Facebook