In aprilie 2016, Laurentiu Durleci (23 de ani), un tanar din judetul Arges, a omorat cu cutitul trei persoane, pe iubita lui, Laurentia (17 ani), pe tatal acesteia, Filip (37 de ani), dar si pe bunicul ei, Paul (57 de ani). Pentru faptele sale, Durleci a fost condamnat la inchisoare pe viata, dar pe 30 decembrie 2017 a fost descoperit fara suflare in celula sa, verdictul anchetatorilor fiind sinucidere. Bazandu-se pe lipsa suspecta a raportului de necropsie, avocatul lui Durleci, Florentin Sorescu, a sustinut insa mereu ca baiatul nu s-a sinucis, fiind mai degraba omorat in bataie in celula.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Joi, jurnaldearges.ro a confirmat temerile avocatului Sorescu, publicand raportul de necropsie al lui Laurentiu Durleci, in care se scrie negru pe alb: "Moartea a fost suspecta. Leziunile s-au putut produce prin lovire de corp/plan dur sau ca urmare a manipulării în timpul resuscitării" .  Hotarat sa faca lumina in cazul clientului sau, avocatul Florentin Sorescu se va adresa instantelor europene. "Sorescu suspecteaza că lui Laurenţiu Durleci i-a fost aplicată o măsură  pe care gardienii o practică în penitenciarele din România: lovituri puternice în plex, violenţe care nu lasă urme, şi anunţă că va formula o plângere penală pentru infracţiunea de omor, dar şi că se va adresa Curţii Europene pentru  Drepturile Omului", a notat jurnaldearges.ro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si