Surpriza uriasa in cuplul Pelinel-Borcea! Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc astazi in mare secret. Cei doi au luat decizia de a fi impreuna pentru toata viata.

Surse din preajma cuplului au dezvaluit in exclusivitate pentru wowbiz.ro ca, dupa vacanta din Capri, unde au trait  momente romantice si pline de iubire, Pelinel si Borcea au hotarat sa faca si pasul cel mare. Totul se va intampla discret, fara multi martori, doar in prezenta ofiterului Starii Civile si a familiei. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La iesirea din puscarie, omul de afaceri a sustinut ca Valentina este singura femeie care il intereseaza! “O ador, este ingerul meu! In toti anii in care am fost inchis, mi-a fost aproape la greu si nu m-a parasit nici macar un moment! Am trait impreuna clipe grele si complicate, dar niciodata, ea nu a dat inapoi! Mi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat! Asa cum de altfel, o iubesc si eu pe ea! Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte”, a declarat Borcea, apoi, a fost practic nedespartit de Pelinel!

Pe de alta parte, si frumoasa femeie a stat in toti acesti ani langa omul pe care l-a ales ca partner de viata! A plans pentru el zile intregi, a indurat toate criticile,

dar a meritat! Acum, are cu el un copil minunat si, de azi, se poate declara o femeie cu adevarat fericita! In cateva ore, va ajunge sa si semneze cel mai important contract, acela de a deveni doamna Borcea cu acte in regula! In cel mai discret mod! Asa cum de altfel, a facut-o intotdeauna. Din partea noastra, un sincer “Casa de Piatra”!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si