Bombardier se implica in dezvoltarea companiei romanesti Dac Air

Gigantul canadian Bombardier va sustine, in urmatoarea perioada, dezvoltarea operatorului roman aerian Dac Air.

C.L., Friday 27 July 2018 , 13:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primele intalniri au avut loc la 19 iulie, cu ocazia Farnborough International Airshow din Marea Britanie, cand reprezentanti ai Dac Air S.A. au discutat cu diverse companii producatoare de aeronave pentru uz comercial.

“S-a ajuns la concluzia ca Bombardier, partenerul traditional al Dac Air S.A., si anume avionul CRJ 900, este tipul de aeronava care poate finaliza prima parte a planului de dezvoltare a companiei romanesti”, a informat Dac Air.

Cateva zile mai tarziu, in cadrul intalnirii de la Bucureşti cu reprezentantii Bombardier, acestia au prezentat analiza operationala, precum si planul de sustinere al Dac Air S.A.  
“Suntem optimisti ca atat configurarea modelului CRJ 900 produs de firma canadiana Bombardier, cat si timpii de livrare, se incadreaza in planul nostru de afaceri pe termen scurt si mediu”, a declarat Consiliului de Administratie, dl.Mike Lixandroiu, presedintele Consiliului de Administratie Dac Air.   “Sunt foarte increzator in echipa de conducere a companiei Dac Air S.A., precum si in propunerea de sustinere din partea companiei Bombardier in realizarea scopului nostru comun. Romania va fi capabila in curand sa ofere un serviciu la aceeasi altitudine dar cu alta atitudine fata de competitori, respectand exigentele pasagerilor din Romania si din strainatate”, a declarat actionarul majoritar al Dac Air, George Paunescu.

Te-ar putea interesa si

Loading...