Alerta a fost dată de paznicul unei firme din oraș care avea grijă de patrupedul pe care nu l-a mai observat în momentul în care a ajuns la muncă. Bărbatul a pornit în căutarea animalului, pe care l-a găsit abandonat și într-o stare foarte gravă într-o clădire dezafectată din Brăila.

Cățelușa a fost transportată la o clinică veterinară din Galați. În momentul în care a fost găsit, patrupedul avea un picior amputat și celelalte trei cu tendoanele secționate.

Salvatorul a anunțat inițial o activistă pentru drepturile animalelor. Femeia s-a ocupat în urmă cu câțiva ani de sterilizarea câinelui.

Citeste si: Incendiu puternic într-un bloc din Galați

Citeste si: Atac cu rachete în Zona Verde din Bagdad, una dintre ele căzând la 100 de metri de sediul Ambasadei SUA

Citeste si: Un tânăr de 29 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

A fost șocată când a văzut în ce hal ajunsese bietul animal și a alertat imediat autoritățile care au început cercetările.

Potrivit IPJ Brăila, un dosar penal a fost deschis pentru rănirea sau schinguiurea animalelor.

Sursa foto: obiectivbr.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si