Brânza de oaie. Adevărul șocant despre această brânză extrem de populară. O cumperi fără să știi asta!
Brânza de oaie. Vorbim despre unul dintre cele mai populare produse de pe piață. Mare atenție, însă, de unde cumpărați brânza de oaie. Specialiștii trag un semnal de alarmă.

In articol:
Brânza de oaie bună e musai să fie din lapte, culturi lactice și cheag natural. Din păcate, piețele sunt pline în zilele noaste de tot soiul de brânzeturi false, obținute din uleiuri vegetale, amidon și diverse arome.
Citeste si: Produse de post: Cele mai toxice și cele mai sănătoase alimente
Brânza falsă este făcută din ingrediente care nu au nicio legătură cu laptele. Se folosesc în principal uleiuri hidrogenate, prafuri cu aromă de lapte, amidon și o mulțime de alte substanțe chimice care ajută la închegarea acestor ingrediente.
Atenție la etichetă!
Brânza de oaie. Ingredientele de bază ar trebui să apară pe etichetă, inclusiv aditivii folosiți.
În magazinele de la piațe de obicei brânza se vinde la kilogram și nu ai există etichetă.Citeste si: Tochitură. Rețeta originală din Bucovina
Există câteva aspecte care ne pot ajuta să deosebim o brânză falsă de una adevărată:
Cum recunoști brânza falsă
Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri
Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro
Brânza de oaie. Pe măsură ce fermentează, laptele capătă o ușoară tentă gălbuie de la grăsimea lui naturală și de la culturile lactice folosite. O brânză imaculat de albă ar trebui să te pună pe gânduri. Înseamnă că este făcută din uleiuri, prafuri și coloranți.
Citeste si: Roşii cu brânză. Adevărul nespus despre această combinaţie. Nutriţionistul avertizează!
Brânza de oaie falsă este mai fină și compactă, fără găurele. Cea naturală are mici găurele și imperfecțiuni. O brânză prea netedă este cu siguranță falsificată, de obicei cu clorură de calciu.
Citeste si: Ce sa mananci ca sa nu te ingrasi
Brânza de oaie. Brânza este ținută în saramură. Fă următorul test! O pui pe o farfurie. Dacă începe imediat să lase prea multă apă, aproape incoloră, este clar o brânză falsă.

