Bravo ai stil! Celebrities. Bianca Rus, săgeată către Cătălin Botezatu: "E foarte rușinos să nu știi că port o creație de a ta... Spui doar vorbe în vânt care mă fac să plâng!”

Bravo ai stil! Celebrities. Bianca Rus, concurentă a emisiunii „Bravo ai stil! Celebrities”, a fost criticată dur atât de jurații emisiunii, difuzate pe Kanal D, dar și de colegele sale. În ultima apariției în emisiunea difuzată pe data de 25 ianuarie 2020, concurenta și-a expus frustrările.

Author: G.B. miercuri 29 ianuarie 2020 , 18:52

Bravo ai stil
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bravo ai stil. Bianca Rus a intrat într-un război dur cu juratul emisiunii „Bravo ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu.

Cântăreața a prezentat în cadrul emisiunii, trei momente din viața ei: „Bianca veche, povestea de dragoste cu soțul meu și ce a rămas din voce”.

Bravo ai stil! Celebrities. Atât jurații cât și colegele ei i-au judecat momentul artistic și i-au criticat apariția în gală. Bianca Rus l-a atacat pe Cătălin Botezatu: „Sunt supărată foarte rău pe unul dintre jurați. Să vă povestesc un aspect! Mi-am dat banii pe ținuta pe care am purtat-o zilele trecute. Este foarte rușinos să nu știi că port o ținută de a ta. Să spui despre creația ta că e urâtă.

Deci eu am cumpărat-o de la Unirii, a fost purtată de Bianca Drăgușanu. Face parte din colecția domnului Botezatu. Este foarte urât să nu-ți apreciezi munca. E ca și cum aș spune eu peste zece ani de zile: Mie nu-mi place melodia asta...cine o cântă?”.

Citeste si: VIDEO| „Bravo, ai stil!”, rampă de lansare pentru Elena Geamăn

Bravo ai stil! Celebrities. Bianca Rus, săgeată către Cătălin Botezatu: "E foarte rușinos să nu știi că port o creație de a ta... Spui doar vorbe în vânt care mă fac să plâng!”

Bravo ai stil! Celebrities. Cântăreața Bianca Rus i-a dedicat și o manea lui Cătălin Botezatu și a interpretat câteva versuri pentru el: „Spui doar vorbe-n vânt care mă fac să plâng. Nu cred niciun cuvânt, nu te mai ascult. Cât vei mai continua să mă mai minți așa? Bote nu te vrea, e împotriva ta!”.

Citeste si: Prima defilare, primele scântei, la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Bravo ai stil! Cătălin Botezatu a replicat în cadrul emisiunii: „De unde ai cumpărat-o? Eu fac și lenjerii pentru femeie, pentru bărbați, șosete...am 53 de ani...știu fiecare creație care a ieșit din mâna mea. Nu aveam magazin acum 10 ani în acel complex, eu nu vând haine la prezentări de modă. E o poveste contrafăcută!”.

Bravo ai stil

Bravo ai stil! Celebrities. Bianca Rus se apără și a adăugat că jacheta este contrafăcută, nu povestea. Juratul „Bravo ai stil! Celebrities” s-a enervat la culme și i-a transmis concurentei: „Fii atentă, în seara asta am să te jurizez cu adevărat. Te rog, să te întorci la fete, deocamdată nu vorbești cu mine!”.

Citeste si: Bravo, ai stil 2020 Celebrities! Program și concurente

Bravo ai stil! Celebrities. Concurenta emisiunii s-a conformat și a continuat să asculte valul de critici aduse la adresa ei, din partea colegelor sale.

Bravo ai stil

„Ea crede cumva că e Dumnezeu! Ea din punct de vedere stilistic e nenorocire.” a adăugat juratul „Bravo, ai stil! Celebrities” Maurice Munteanu.

Bravo ai stil! Celebrities. Maria Ilioiu acuză jurații că se insistă foarte mult pe hainele Biancăi Rus și pe Andreea Tonciu nu o critică nimeni. Bianca Rus a aprobat: „Mă faceți varză de sarmale. Pe colega mea Gina nu ați criticat-o!”.

Citeste si: VIDEO| Cătălin Botezatu, colecția anului 2020: eleganță și stil pe bani puțini

Bravo ai stil! Celebrities. Cătălin Botezatu atacă dur: „Tu ai o salopetă de clown cu o chestie pe cap de lăptăreasă! Și o chestie roșie de toreador pe deasupra. Te jurijez bine și să recunosc că ai purtat o porcărie pe care susții că ai cumpărat-o de la mine. N-ai stil...m-am enervat foarte tare. Dacă puteam îți dăteam zero, îți dau unu. N-ai stil și ești kitschoasă!”.

Bravo ai stil

Bravo ai stil

Bravo ai stil! Celebrities. Bianca Rus a încheiat momentul prin a spune că ea în sufletul ei a rămas tot Bia. (Citește și Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu le-au desfințat pe concurentele „Bravo ai stil! Celebrities”)

Citeste si: Testul care îţi spune pe loc dacă ai nevoie de ochelari. Cât de bine vezi?

Bravo ai stil


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si