Claudia Costanidis, reporter Kanal D

Imagini șocante în care Brigitte Pastramă este agresată de Florin Pastramă au fost surprinse pe camerele de supraveghere ale shaormeriei pe care aceștia o dețin. În acele imagini, se vede cum Florin Pastramă o izbește de un perete pe Brigitte, apoi o încolțește și o trage de păr.

Brgitte Pastramă l-a iertat pe Florin

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu o lună și jumătate, iar Brigitte spune că imaginile au ajuns în spațiul public după ce i s-ar fi stricat un hard-disk și l-a dus la reparat. Se pare că aceste imagini i-ar fi fost furate de pe obiectul electronic. Acum, pare că cei doi au lăsat certurile în urmă și s-au împăcat, întrucât i-am surprins fericiți, petrecând timp împreună lângă piscina din curtea casei lor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: ȘOCANT! Ce a spus fiul lui Brigitte la Poliție după ce a fost acuzat că și-a bătut mama și i-a furat mașina! ”Nu mă cheamă Pastramă, sunt un orfan exportat la București de la 14 ani”

Brigitte Pastramă, în război cu fiul. Mărturiile șocante ale tânărului: ”Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou”

În urmă cu câteva săptămâni, a fost scandal de amploare între Brigitte Pastramă și fiul ei. Femeia de afaceri l-a reclamat la poliție pe tânărul de 19 ani pe motiv că s-ar fi drogat și i-ar fi furat mașină. Ba mai mult, ea le-a spus anchetatorilor că băiatul ar fi lovit-o în trecut.

În replică, tânărul spune că nu e nimic adevărat și că sunt ani de zile de când Brigitte l-ar fi gonit de acasă de nenumărate ori. Susține că a dormit pe la prieteni, prin stațiile de metrou și prin gări. Robert, fiul de 19 ani al lui Brigitte, era acasă, împreună cu doi prieteni, un băiat și o fată. Ar fi consumat stupefiante, spune chiar mama lui, apoi, pe la 6 dimineața, i-a furat autoturismul de lux și a gonit nebunește.

Citeste si: Ce spune Mădălin Ionescu despre cazul prietenului său: „Sistemul i-a spus lui Marcel Pavel că are COVID-19"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si