Britney Spears va fi supusă unei evaluări psihiatrice

Cântăreaţa Britney Spears a fost de acord să fie supusă unei noi evaluări psihiatrice, la cererea unui judecător, care urmează să stabilească dacă artista pop va rămâne sau nu sub curatela tatălui său, Jamie Spears, sub care se află de 11 ani, potrivit Associated Press.

Author: E. V. sâmbătă 11 mai 2019 , 16:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La audierea de vineri, la care presa nu a avut acces, au participat Britney Spears şi ambii ei părinţi, care sunt separaţi. De obicei, cântăreaţa nu participă la audierile care au în vedere curatela sa, scrie Mediafax. 

Judecătorul Brenda Penny, de la Curtea Superioară din Los Angeles, a cerut o evaluare psihiatrică care este folosită de obicei pentru părinţii care divorţează.

Nu se ştie dacă această examinare psihiatrică are în vedere relaţia lui Britney cu cei doi fii ai ei sau pe cea a părinţilor ei în legătură cu ea.

La aceeaşi audiere, lui Spears i s-a acordat un ordin de restricţie împotriva fostului ei manager, Sam Lutfi, după ce aceasta s-a plâns că o hărţuieşte pe ea şi face acelaşi lucru cu familia ei. Potrivit documentelor depuse în instanţă, Lutfi a trimis mesaje ameninţătoare mamei vedetei, Lynne Spears. Acesta a criticat-o pentru că nu se implică în viaţa artistei şi nu ia decizii cu privire la tratamentul psihiatric al acesteia. Ulterior, fostul manager i-a oferit lui Lynne Spears 1.000 de dolari pentru a renunţa la controlul prin curatelă asupra cântăreţei.

Femeia a refuzat banii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si