Brokerul fugar acuză că cineva i-a furat datele de pe cardul de credit! Cristian Sima: ”M-a înscris pe un site de dating! A fost un profesionist”

Cristian Sima, brokerul fugar, susţine că cineva i-a sustras datele de pe cartea de credit însă nu pentru a-i fura banii ci pentru a-l discredita.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin miercuri 09 ianuarie 2019 , 19:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Sima, celebrul broker fugar, stabilit acum în Elveţia, spune că este victima unui atac informatic în dorinţa de a fi discreditat. El susţine că un necunoscut i-a sustras datele de pe cardul bancar şi le foloseşte pentru a-i deschide un cont pe un site matrimonial. Totul în încercarea de a-i compromite imaginea.

”Ştiţi ce este un kompromat? Fabricarea de filme şi dovezi false plecând de la ceva real, pentru a compromite o persoană. Ieri, cineva, sigur un profesionist, folosind datele de pe cartea mea de credit, emailul şi poza de profil de pe Facebook, m-a înscris pe un site de dating. Bănuiesc că urma să fabrice o poveste şi să o facă publică. Cum cartea e ”Revolut” şi mă anunţă la fiecare cumpărare, m-am prins. Dacă ar fi fost cartea elveţiană m-aş fi prins abia după o lună şi ar fi avut timp să fabrice cine ştie ce minunăţie. Kompromatul e metoda serviciilor ruseşti, se pare că a migrat şi pe la noi.

Se pare că am devenit o persoană foarte incomodă dacă se cheltuie atâta energie pentru un kompromat”, a scris Cristian Sima pe contul lui de socializare.

Fost preşedinte a Bursei din Sibiu, Cristian Sima a fugit din România în 2012, după ce mai mulţi clienţi l-au acuzat că i-a păgubit cu peste un milion de euro prin tranzacţii riscante. Printre păgubiţi s-a numărat şi Tudor Chirilă dar şi personalităţi marcante ale politicii şi din afaceri. Sima a continuat să fie activ pe conturile de socializare şi să scrie cărţi în care apar personaje politice influente pe care le-a avut drept clienţi. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si