Brokerul fugar, anunţ-surpriză! Cristian Sima: ”Voi candida la Preşedinţie! Klaus, eşti un mic trădător”

Cristian Sima, ”bokerul fugar” refugiat în Elveţia, a anunţat că vrea să candideze la Preşedinţia României în 2019.

Radu Constantin, luni 08 octombrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Sima a anunţat că va candida şa Preşedinţia României la alegerile din 2019. Brokerul fugar a făcut anunţul pe contul lui de socializare şi culmea, nu pare să glumească.

”Vă anunţ oficial că voi candida în 2019, voi face un partid şi voi avea un program bazat pe un despot luminat. Nimeni care a făcut politică până acum nu mă va putea susţine. Am un program dar nu ştiu cu cine îl voi putea duce la bun sfârşit. Aştept doritori. Vă voi salva din criza viitoare. Nihil sine deo, dar Dumnezeu ni-l facem noi. Măcar nu veţi avea un agramat şi un incult la conducerea ţării”, a scris Sima pe conul lui de socializare.

Cristian Sima, fost şef al Burdei de la Sibiu, a fugit în urmă cu câţiva ani din ţară după ce a pierdut banii mai multor investitori privaţi. El s-a stabilit în Elveţia, luând cu el secrete referitoare la multe figuri politice cu care a intrat în contact. Ulterior, el a dezvăluit multe dintre aceste secrete într-o carte intitulată ”Marea Spovedanie”.

În carte apare şi Klaus Iohannis, despre care spune că-i va fi adversar în campania electorală de la anul viitor. ”Klaus, ai votat (la referendum, n.r.), ştiam că nu schimbi munţii ci doar îi păzeşti. Ne vom întâlni la următoarele alegeri, vorbim şi fizică dacă vrei. Klaus, eşti un mic trădător de iluzii, nu vei scăpa uşor. Voi candida împotriva ta”, a mai scris Sima.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si