Bubuitură misterioasă în Iași! Care a fost explicația seismologilor

Marți în jurul orei 14:00, în Iași a avut loc o bubuitură puternică, asemănătoare unui cutremur. Conform informațiilor publicate de Institutul Național pentru Fizica Pămânului, varianta unui cutremur este exclusă.

Author: Redactia Stirile Kanal D miercuri 10 iulie 2019 , 17:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Seismologii amatori susțin că ar fi vorba de desfășurarea unui exercițiu militar cu "echipament hipersonic".

" Seismic Center nu a înregistrat nici o activitate seismică subterană astăzi 09.07.2019 în jurul orei 14:05 în jud.Iași, nu s-a înregistrat nici o variație a ionosferei pe zona respectivă și nici o perturbare în câmpul geo-magnetic, exclus cutremur, exclus explozie meteorit în paturile superioare ale atmosferei, exclus tunete.

Probabil a fost vorba de echipament militar hipersonic. Totuși astăzi un asteroid de mici dimensiuni a trecut la o distanță mică între Pământ și Luna iar mâine va fi urmat de alt corp ceresc tot la aceeași distanță", se arată pe pagina de Facebook Seismic Center.

Citeste si: Un nou cutremur în California, mai mare decât cel de joi! Seismul are magnitudinea de 7,1

Reprezentanții Centrului anti-grindină spun că nu au lansat nicio rachetă. Nici prefectul județului, Marian Șerbescu nu a aflat încă din ce cauză a avut loc bubuitura, deși a contactat instituțiile responsabile pentru aceste întâmplări.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si