Un bucureștean s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia. Incidentul a avut loc pe strada Basmului din București. Oamenii legii au fost sesizați și s-au deplasat de urgență la fața locului. Bărbatul a amenințat că se va arunca în gol, polițistii au încercat să-l facă să se răzgândească însă fără rezultat.

Un bucureștean s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia

Potrivit primelor informații transmise de către autorități, bărbatul este în vârstă. El a fost transportat de urgență la spital. Avea multipe traumatisme. Imediat după ce s-a aruncat, cadrele medicale de la fața locului i-au acordat primul ajutor, reușind să ajungă în viață la spital.

bucureaștean etaj 9 bloc

Citeste si: Anunţ de ultimă oră! Klaus Iohannis a promulgat legea

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Campanie de informare pentru limitarea îmbolnăvirilor de Covid 19 în Vama Veche şi 2 Mai

Citeste si: Constituţia lui Putin intră în vigoare sâmbătă, anunţă Kremlinul

Bărbatul, în vârstă de 60-70 de ani, s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din zona Lujerului din Capitală. El locuia singur și avea probleme de sănătate.

Ultima persoană care l-a vizitat a fost femeia care îl îngrijea. Ea îi gătea și îi spăla zilnic. După ce a plecat, bărbatul s-a aruncat în gol.

Citeste si: Cum alungi țânțarii din casă! 4 metode simple de a scăpa de insecte din locuință


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si