Bucurestenii au intrat in panica, in aceasta dimineata la metrou: N-au vrut sa spuna nimic, de la Romana ne-au evacuat si au spus ca nu stiu!

Panică în această dimineaţă, în subteran! La ora la care, călatorii se îndreptau spre serviciu, o staţie de metrou din buricul Bucureştiului s-a umplut de fum. 6 auto-speciale au intervenit la Piaţa Victoriei, iar pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă.

Editor: Viorela Precupas marți 14 iunie 2016 , 18:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este fum la Victoriei! Haideti mai repede, va rugam!

Toata lumea pe partea stanga! Ramaneti acolo si veti fi directionati!.

Hai cu aparatul! Venici incoace!


Oamenii se indreapta grabiti prin tunelul metroului spre iesire, in timp ce echipe ale pompierilor cu aparatura speciala coboara in subteran.Ce s-a intamplat? Nimic. Ei, nimic!.

N-au vrut sa spuna nimic, de la Romana ne-au evacuat si au spus ca nu stiu!

Putin inainte de ora 10, calatorii care se aflau in metroul dintre statiile Aviatorilor si Victoriei au simtit miros de fum. La scurt timp, un anunt dat prin statie ii avertiza ca trebuie sa paraseasca imediat vagoanele.

La Vlaicu nu era nimic, aici la aviatorilor se simtea doar mirosul de ars

Cativa contactori electrici ai unei sine de metrou au facut scurt circuit si au luat foc.


Daniel Vasile, purtator de cuvanta ISU: d in cauza acestui lucru s-a degajat foarte mult fum, motiv pt care s-a impus evacuarea de urgenta a tuturor calataorilor, ma refer atat la cei care asteptau metroul dar si la cei ce se aflau in metrou.

Flacara s-a extins, iar mecanicul a anunat imediat autoritatile. Peronul a fost evacuat iar circulatia metrourilor a fost oprita la piata Romana.

Interventia a durat putin peste o ora, timp in care 6 autospeciale au venit la Piata Victoriei. Cicrulatia a fost reluata pe ambele sensuri intre timp.

N-au fost victime, dar oameni speriati da.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si