Bucurestiul, inclus in topul celor mai frumos impodobite capitale din Europa

Marile orase din Europa, si nu numai, au imbracat straie de sarbatoare. Strazile din Paris, Berlin sau Budapesta au fost impodobite cu decoratiuni si luminite in perioada sarbatorilor din iarna. Peste 3 milioane de beculete au impodobit si Bucurestiul. Portalul de stiri Msn.com a creat o lista cu cele mai frumos impodobite orase din Europa, iat Capotala este printre ele.

marți 06 decembrie 2016 , 08:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Msn.com, cele mai frumoase capitale sunt Parisul, unde, pe Champs-Elysées, pot fi vazute jocuri de lumini deosebire.

Din top nu putea lipsi Berlinul, cunoscut pentru atmosfera de sarbatoare

Pe locul trei se gaseste Capitala: „Bucurestul devine un paradis în perioada sarbatorilor de Craciun. Daca esti norocos, poti avea parte si de zapada. Aceasta da un plus de magie“, scriu cei de la Msn, potrivit adevarul.ro.

Au fost decorate cu luminite 52 de locuri din Capitala, pe un traseu de 29 kilometri, ce include bulevardele Magheru, Balcescu, I.C. Bratianu, Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Bulevardul Lascar Catargiu, Regina Elisabeta, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piata Arcul de Triumf, Piata Charles de Gaulle, Piata Presei Libere, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, la intrare de pe DN1, Fântâna Miorita, Piata George Enescu, Centrul Istoric, Piata Romana, la monumentul Lupoaica, Piata Constitutiei, Bulevardul Carol, zona Piata Universitatii - Piata Rosetti, zona Ateneu - Nicolae Golescu, intersectiile Soseaua Colentina cu Soseaua Stefan cel Mare, Soseaua Colentina cu Strada Doamna Ghica, Calea Mosilor cu Bulevardul Dacia, Soseaua Mihai Bravu cu Strada Baba Novac, Bulevardul Unirii cu Strada Traian, Bulevardul Cantemir cu Bulevardul Marasesti.

Citeste mai mult aici: Luminile de sărbători au fost aprinse în Capitală: peste trei milioane de beculeţe, pe un traseu de 29 de kilometri

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si