Florin Cîțu, mesaj după finalizarea negocierilor: „PSD în depresie!”

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a transmis, marți, un mesaj în care felicită finalizarea negocierilor de la Bruxelles și suma alocată României, de 79,9 miliarde de euro.

Author: Alex Dumitrescu marți 21 iulie 2020 , 09:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Florin Cîțu l-a felicitat pe președintele Klaus Iohannis și a adăugat „PSD în depresie” cerându-le social-democrațiilor „să ia notițe” după ce liderii de stat și de guvern ai UE au finalizat, marți dimineață, negocierile privind planul pentru redresare economică post-pandemie.

„PSD în depresie!

Succes al lui Președintelui României la Bruxelles. Suma RECORD negociată pentru România.

Marcel Ciolacu și gașca lui să ia notițe. Acesta este un lucru bine făcut.

Oamenii lui Dragnea, acum ai lui Ciolacu, se duceau la Bruxelles să scoată de pe lista neagra a UE tot felul de off-shore-uri (cât a primit PSD pentru această acțiune și unde sunt banii?) sau să vândă câteva sticle de palincă.

Astăzi Președintele României a negociat o suma impresionanta pentru România- 80 de miliarde de euro.

Felicitări domnule Președinte!”, scrie Florin Cîțu, pe Facebook.

Bugetul UE pentru redresare economică

Fondul UE post-pandemie va fi valabil în perioada 2021-2027 și va avea o valoare de 1.820

de miliarde de euro.

„Bună dimineața tuturor! Avem un acord. Am reușit! Europa este puternică, Europa este unită!”, a fost mesajul transmis de președintele Consiliului European, Charles Michel, la finalul dezbaterilor.

Înţelegerea a fost încheiată marţi, la ora locală 05.30, astfel că acest summit a devenit cel mai îndelungat din istoria UE.
La rândul său, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că este „regretabilă” tăierea de fonduri pentru anumite domenii, precum sănătatea. Ea a adăugat că UE a acționat la timp.

Klaus Iohannis: Acord extrem de important pentru România

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, după acordul liderilor UE pentru pachetul de relansare economică post-coronavirus, că România ar putea obţine fonduri în valoare de 79,9 miliarde de euro.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat marţi dimineaţă, după ce liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economică post-coronavirus, că ţara noastră a obţinut fonduri în valoare de 79,9 miliarde de euro.

„Este un acord exterm de important pentru Romania", a adăugat şeful statului.

„Iată că, după discuții foarte complicate, după patru zile și patru nopți de negociere, am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79, 9 miliarde de euro pentru proiectele europene”, a explicat președintele Iohannis.

„Negocierile ne permit acum să trecem la etapa următoare. Vom folosi această sumă pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, şcolil, pentru a reconstrui marile sisteme publioce, O parte semnificativă a acestei sume va fi folosită pentru revigorare economică”, a declarat preşedintele.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si