Ministrul Turismului a spus ca, asa cum este prevazut in programul de guvernare, voucherele de vacanta pentru bugetari vor intra in vigoare pe 1 iulie 2017.

„Voucherele de vacanta nu mai sunt abrogate pana la 31 decembrie 2017, cum erau initial, ci pana la 1 iulie. La ora actuala, in lege sunt trecute sase vouchere de vacanta, fiecare avand valoarea unui salariu minim pe economie. Noi vom modifica aceasta ordonanta care prevede sase vouchere si vom introduce un singur voucher, deoarece statul roman doar atat poate suporta.
Un singur voucher, avand valoarea salariului minim pe economie, si anume 1.450 de lei”, a spus seful de la Turism, potrivit Agerpres.
Presedintele Confederatiei Sindicale “Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, anunta pe 25 ianuarie ca acordarea voucherelor de vacanta se va proroga doar pana la 1 iulie, apoi fiecare bugetar va primi cate un astfel de voucher care va avea valoarea unui salariu minim net garantat, de 1.450 lei. Declaratiile au fost facute in urma discutiilor avute in Comisia de Dialog Social de la Ministerul Finantelor.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si