Bugetul Capitalei, adoptat şi cu voturile a doi consilieri PNL, deşi formaţiunea a anunţat că nu susţine proiectul propus de Gabriela Firea

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul fiind votat şi de doi consilieri PNL, deşi formaţiunea a anunţat că nu susţine proiectul propus de Gabriela Firea. Liderul PNL Bucureşti,Violeta Alexandru, a anunţat că se va reuni Biroul Politic şi va propune excluderea consilierilor Hazem Kansou şi Cristian Olteanu. ”Oricine face la Bucureşti înţelegeri cu PSD este poftit să meargă la PSD sau la sateliţi”, a transmis Violeta Alexandru.

R.B., vineri 14 februarie 2020 , 17:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, în şedinţa de vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul propus de primarul general Gabriela Firea fiind votat şi de doi consilieri PNL - Hazem Kansou şi Cristian Olteanu.

Formaţiunea anunţase anterior că nu va vota bugetul.

Citeste si: Primăria Capitalei: Consolidarea Podului Grant, între Turda şi Crângaşi, a fost finalizată. Circulaţia rutieră şi a tramvaiului 41 intră în normal

”Nu putem vota un buget nerealist, cu venituri supraestimate”, a declarat, vineri dimineaţă, liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

Alexandru a anunţat că va propune excluderea celor doi consilieri.

Citeste si: Turcan: Guvernul va aloca 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot, ”Şcoală după Şcoală”, începând din septembrie 2020.

”Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget. Cine nu face faţă acestei exigenţe care ţine de igiena internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă. Nu permit să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor. Am muncit mult ca să o recâştigăm. Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora”, a anunţat Violeta Alexandru.

Citeste si: Va fi scandal! De ce platesc bucurestenii 498,51 lei pe gigacalorie, cand ELCEN o vinde cu 196 de lei. Doamna Firea trebuie sa raspunda

Aceasta a adăugat că ”oricine face la Bucureşti înţelegeri cu PSD este poftit să meargă la PSD sau la sateliţi”.

”Mergem mai departe. În PNL Bucureşti s-au oprit compromisurile”, a mai afirmat Violeta alexandru.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si