Bulion. Cea mai gustoasă și simplă rețetă. Fără conservanţi

Bulion. Acestă reţetă tradiţională de preparare a bulionului de casă, prezentată de Maria Popa, este clasică, fără conservanţi sau adaos de zahăr, iar opţional, se poate pune puţină sare.

R.B., luni 14 octombrie 2019 , 13:19

Bulion
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    Bulion. Ingrediente:

    20 kg roşii

    200 g sare

    ulei

    Bulion. Mod de preparare:

    ”Roşiile se spală şi se taie bucăţi după care se dau prin maşina de tocat cu separator, după care se pune la fiert piureul obţinut.

    Bulion

    Citeste si: Varză murată. Când se pune, de fapt, varza la murat? Secretul pe care puţină lume îl ştie

    Bulion. Compoziţia se ţine pe foc aproximativ o oră sau până se leagă pasta. La final se pun 12 g de sare (aproximativ o lingură) la trei litri de bulion. Bulionul se toarnă în borcane sau în sticle, şi se adaugă aproximativ un deget de ulei în fiecare recipient, după care se închide ermetic. 

    Bulion

    Citeste si: Mujdei de usturoi. Cum să îl prepari ca să fie delicios și sănătos. Trei rețete

    Bulion. După ce sticlele au fost umplute, într-un vas mare, o cratiţă, se toarnă apă pe jumătate, se pune de jur împrejur prosoape de bucătărie, după care se aşează borcanele sau sticlele şi se fierb aproximativ 30 de minute. După ce au fiert se lasă să se răcească la temperature camerei, ca mai apoi să fie aşezate în cămară”, ne-a explicat Maria Popa.


    Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
    Abonează-te pe

    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si