Micutul a fost sfasiat de cativa caini maidanezi in apropierea parcului Tei, dupa ce s-a indepartat de bunica lui. Moartea baietelului a cutremurat o tara intreaga si nu putini au fost aceia care au acuzat-o pe varstnica de neglijenta.

In ciuda suferintei insa, parintii copilului trecut in nefiinta nu au condamnat-o pe batrana pentru decesul copilului lor, astazi acestia lasand-o sa stea, din cand in cand, cu Andrei, fratele in varsta de noua ani al lui Ionut.

“Andrei vine mereu la mine. Are cu ce sa se joace, ii place sa mearga pe banda aia (n.r banda de fitness). Are noua ani si e un dulce”, a povestit pensionara.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Doamna Anghel locuieste intr-o casa veche, modesta si, ca sa faca economie, incalzeste o singura camera. Dormitorul este ticsit cu poze cu familia si cu icoane cu Arsenie Boca, protagonista noastra fiind o femeie credincioasa, care merge in fiecare zi la biserica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si