Busu este intubat şi ventilat mecanic. Primele declaraţii ale lui Paul Traşcă, medicul care l-a operat pe actor

Tot medicul a afirmat că pentru moment nu se pune problema ca Florin Busuioc să fie transferat la un spital din Bucureşti.

Author: E. V. miercuri 07 noiembrie 2018 , 12:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Paul Traşcă, medicul care l-a operat de urgenţă pe Florin Busuioc, a făcut primele declaraţii despre starea de sănătate a actorului.

Busu este în continuare intubat şi ventilat mecanic, dar se simte mult mai bine. „Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă.

După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime”, a spus medicul Traşcă, pentru Click.

Tot medicul a afirmat că pentru moment nu se pune problema ca Florin Busuioc să fie transferat la un spital din Bucureşti.

Ce s-a întâmplat

Florin Busuioc a început să se simtă rău cu câteva minute înainte ca spectacolul Central Park să se termine, la Filarmonica Oltenia fiind trimisă o ambulanţă SMURD Dolj.

În timp ce colegii săi primeau aplauze la scenă deschisă, Busu a fugit în culise, pentru că se simţea rău, şi s-a prăbuşit imediat la pământ.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si