Bărbatul are două dosare penale, unul pentru zădărnicirea combaterii bolilor, altul pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice după ce a i-a ameninţat din spital, într-un live pe Facebook, pe cei care spun că s-au îmbolnăvit de la el de Covid-19.

Un număr de 30 de persoane, contacţi ai buzoianului, s-au infectat până acum cu coronavirus.

Citeste si: Cifre oficiale: Încă şase decese provocate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 945

Bărbatul a fost internat pe 1 mai la Spitalul Victor Babeş din Capitală, fiind diagnosticat cu infecţie cu coronavirus, iar sâmbătă a fost externat, ajungând acasă la orele serii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbatul va avea obligaţia să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile.

Citeste si: Prefectul judeţului Brăila: Toţi brăilenii infectaţi cu noul coronavirus sunt vindecaţi!

Autorităţile buzoiene spun că pacientul este cel de la care a izbucnit focarul de coronavirus care a dus la instituirea carantinei în cartierul Poştă, în total fiind 30 de persoane infectate din rândul contacţilor săi, din cartierele Poştă, Mihai Viteazu şi Dorobanţi. 

Citeste si: China anunţă primul caz de coronavirus în Wuhan după mai mult de o lună

Ancheta epidemiologică a arătat că bărbatul ar fi mers în perioada Paştelui la socrul său din Bărbuleşti, Ialomiţa. Ulterior, potrivit surselor, ar fi venit la Buzău, unde ar fi organizat o petrecere cu mai mulţi invitaţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si