Invazie de tantari si de paienjeni! De asta se plang bucurestenii din mai toate sectoarele. Dupa ce Primaria Capitalei dar si primariile de sector au anuntat ca in spatiile verzi, parcuri si printre blocuri va incepe dezinsectia, oamenii tot asteapta sa vada echipajele si utilajele pe strazi.

Noapte de noapte oamenii se umplu de ciupituri de tantari. Urmele pe care le lasa sunt dureroase si se vindeca greu.
Oamenii nu pot sa nu se gandeasca si la tintarul Tigru, temuta speciie care a adus virusul Zika si la noi. S-a confirmat la un copil de 10 ani venit tocmai din Guyana franceza. Baietelul a stat internat doua zile la spital si acum e in afara pericolului.

De cealalta parte reprezentantii primariilor sustin ca se actioneaza in forta, chiar.

Am cerut explicatii despre aceasta situatie, in scris, la toate primariile sectoarelor in care am filmat. Am primit si rapunsuri, cum ca de tantari si paienjeni ar trebui sa se ocupe Primaria Capitalei, institutie la care ne-am adresat si noi, in scris. Pana acum nu am primit niciun raspuns.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si