Ce te faci când eşti pe un drum cu sens unic, dar tu ai treabă exact în direcţie opusă? Soluţia salvatoare a găsit-o într-o fracţiune de secundă un şofer din Constanţa! Priviţi imaginile senzaţionale, dar nu faceţi ca el- vă riscaţi permisul!

Oare soferul din imagini a uitat ca vehiculul sau are 4 roti, in loc de doua? Nu de alta, dar e greu de inteles ce l-a facut sa intre cu masina pe pista de biciclete proaspat inaugurata de primarie.



Dintr-o singura miscare, omul a reusit sa sfideze toate regulile de circulatie. Se afla pe cel mai mare bulevard din Constanta, care este cu sens unic. Toti soferii circula regulamentar, mai putin....el!

Cu pick-upul plin de scaune si cutii si cu semnalizarea aprinsa, soferul e pregatit sa intre in rand cu lumea- vrea sa intoarca in loc, pe bulevardul pe care se circula intr-o singura directie. Dar mai intai, ofera prioritate autoturismului rosu, care iese de pe o strada laturalnica.

Intreaga scena a fost filmata de un biciclist care circula, regulamentar, pe pista nou-nouta din fata primariei Constanta. Pe cat de amuzanta este ingeniozitatea soferului, pe atat de periculos putea deveni gestul sau, daca ar fi accidentat vreun biciclist de pe pista.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si