Cadoul perfect pentru începerea facultății? Un lănțișor de aur personalizat!

În curând, începe un nou an universitar și mii de viitor studenți din întreaga țară au emoții gândindu-se că vor face primul pas spre cariera pe care și-o doresc. În mare parte, calea aleasă în facultate va fi cea care va defini măcar prima parte a parcursului profesional, dacă nu chiar toată viața, de aceea este un momentul cu totul special, care merită sărbătorit. La început de facultate, unii studenți își scriu lor înșiși scrisori pe care le vor deschide fie la încheierea studiilor, fie peste 10 ani, pentru a-și aduce aminte ce țeluri au avut și dacă s-au îndeplinit.

Author: Razvan Ilie joi 16 septembrie 2021 , 17:47

Lantisoarele de aur pot fi personalizate și astfel vei oferi un cadou diferit, încărcat de emoții[Sursa foto: www.chicbijoux.ro ]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dacă vrei să dăruiești un cadou special unui viitor student, ai numeroase opțiuni. Fie îi poți oferi o carte ce ți-a schimbat viața și pe care crezi că ar trebui să o citească mai multă lume, fie îi poți dărui un obiect de care să se atașeze sentimental, așa cum este o bijuterie.

Recomandarea noastră este să alegi lantisoare din aur de la Chic Bijoux. Acestea pot fi personalizate și astfel vei oferi un cadou diferit, încărcat de emoții. Pe site vei găsi numeroase modele, iar în continuare îți prezentăm câteva dintre acestea.

Pentru o studentă ce va deveni educatoare sau învățătoare după încheierea studiilor, recomandarea perfectă este acest Lantisor personalizat- pandantiv banut 15 mm- Model educatoare/invatatoare- Aur Galben 14K. Este o bijuterie complet personalizabilă, astfel că poți alege tipul de aur utilizat (aur galben sau alb, ambele de 14K), dimensiunea lănțișorului și mesajul ce va fi personalizat pe spatele pandantivului (spre exemplu poți trece prenumele studentei, inițialele sau data începerii facultății). Este o bijuterie specială și sperăm să fie purtată cu drag de către oricine.

În ultima perioadă, oamenii au început să fie interesați de astrologie și de caracteristicile zodiei. Dacă și viitoarea studentă, căreia vrei să îi oferi un cadou, este pasionată de astrologie atunci alege acest Lantisor personalizat cu Diamant natural- Constelație- Banut 12mm- Aur Galben 14K. Pandantivul este special nu doar datorită faptului că poate fi personalizat cu zodia persoanei care îl va purta, dar și datorită diamantului ce îl împodobește. Pentru acest lănțișor, poți opta pentru aur alb sau aur galben.

Nu în ultimul rând, îți prezentăm și acest Lantisor personalizat- Pisica întinsă- Aur Galben 14K. După cum probabil ai ghicit, este ideal pentru o studentă la medicină veterinară. Este un lănțișor superb, cu un pandantiv ce poate fi personalizat pe spate cu nume, inițiale sau o dată. Poți alege dacă să fie din aur galben de 14K sau aur alb de 14K și de asemenea poți opta pentru lungimea lănțișorului. Nu-i așa că arată superb?

Toate bijuteriile de la Chic Bijoux sunt realizate respectând cele mai mici detalii și după cum ai observat, pot fi personalizat după bunul plac. Vei primi certificat de garanție și de asemenea, bijuteriile vor fi ambalate în cutii speciale, de cadou, astfel că sunt numai bune de dăruit persoanelor dragi din viața ta.

Ce spui? Pentru o viitoare studentă alegi un lănțisor deosebit din aur?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si