Cadre medicale de la Spitalul de Arsi audiate de politistii de la Serviciul Omoruri

Asistenta sefa de la sectia de Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului de Arsi este audiata in acesta dimineata de politistii Servicului Omoruri. La audieri urmeaza sa se prezinte si medicul sel al ATI din cadrul spitalului, potrivit unor surse.

A.S., vineri 15 iulie 2016 , 12:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In luna iunie a acestui an o pacinta a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce i-a fost administrata o transfuzie care contine sange cu o grupa diferita fata de cea a victimei.
La scurt timp dupa acest incident, un medic din cadrul spitalului a publicat o filmare infioratoare care prezenta un pacient a carui rana fusese invadata de viermi. Mesajul care a insotit filmarea a fot urmatorul:"Difuzati aceasta filmare pentru ca Spitalul de Arsi a ajuns sa omoare oameni si ceva trebuie schimbat!"
La scurt timp, pacientul a murit.

In luna iunie a acestui an o pacinta a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce i-a fost administrata o transfuzie care continea sange cu o grupa diferita fata de cea a victimei.

La scurt timp dupa acest incident, un medic din cadrul spitalului a publicat o filmare infioratoare care prezenta un pacient a carui rana fusese invadata de viermi.

Mesajul care a insotit filmarea a fost urmatorul:"Difuzati aceasta filmare pentru ca Spitalul de Arsi a ajuns sa omoare oameni si ceva trebuie schimbat!"

La scurt timp, pacientul a murit, scrie hotnews.ro.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si