Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

În timp ce unii români aleg să-și facă cafeaua acasă, alții preferă să o cumpere în drum spre locul de muncă

„Doar 5 minute, atât a durat până când cafeaua mea a fost gata și pusă în acest pahar. Este cea mai bună metodă atunci când, fie ne trezim prea târziu, fie nu ne mai rămâne timp să ne preparăm singuri cafeaua dimineața.

Alături de mine este Vlad, cel care ne va spune mai multe informații despre cafea. Care este secretul unei cafele bune?”

Vlad Manafu, barista: „În primul rând, ar fi espressorul, râșnița care sunt echipamente profesionale. În al doilea rând, ar fi dedicarea și pasiunea pe care fiecare barista o pune atunci când face rețeta de cafea.”

L arisa Rațiu, reporter Kanal D: „De la ce oră început să faci cafele? De la ce oră încep să apară primii clienți?”

Vlad Manafu, barista: „În principiu ajung cam pe la ora 07:45. Mă apuc să fac rețeta de cafea și cam pe la 08:30 primii oaspeți sunt deja în locația noastră.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Care sunt cele mai cerute sortimente de cafea?”

Vlad Manafu, barista: „Fiind cafea de specialitate ar fi espresso, flat white și cappucino .”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Se aplică des moda asta să-ți iei cafeaua la pachet. Cât costă o astfel de cafea?”

Vlad Manafu, barista: „Prețul poate fi între 11 lei și poate să ajungă chiar și până la 10 lei când intervin variantele de lapte vegetal, lapte de ovăz, lapte de

cocos.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si