Cafeaua la cornet a ajuns si in Bucuresti. Preparatul inedit cucereste tot mai multe persoane dornice de experiente dulci si aromate
Cand ati invitat ultima data pe cineva la o ceasca de cafea? Probabil ca nu a trecut foarte mult timp. Dar la un cornet cu cafea?! Ei, probabil ca niciodata! Este noua moda care cucereste tot mai multe persoane dornice de experiente dulci si aromate, la cornet. ##VIDEO33575##

O masa mica, colorata cu un buchet de flori de toamna, intr-un colt citadin. Alaturi, doua domnisoare cu un aer parizian stau la o cafea la cornet.
Este noua moda printre pasionatii de cafea. Asa ca nu am rezistat si am mers sa-i aflam secretul.
Am dat peste Laurentiu, un specialist in prepararea cafelei: "este un cornet pentru inghetata, glazurat cu ciocolata. dar este facut special pentru asta”.Cornetul trebuie invelit intr-o folie de staniol, pentru ca pe masura ce cafeaua sta mai mult in el, acesta se inmoaie.
„Obligatoriu, sa mananci si cornetul! adica, mai intai prinzi toate aromele din cafea, care sunt foarte bine dezvaluite de lapte, apoi intervine cocolata. le simti asa, pe rand", spune specialistul.
Moda cafelei la cornet vine tocmai din Australia si a ajuns in Bucuresti in urma cu doua luni.
Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont este ....timpul. Cafeaua la cornet se bea in cel mult zece minute. Altfel, cornetul se inmoaie, iar cafeaua se va scurge.









