Asta le oferă compania călătorilor de sărbători, şi nu numai. Cînd e vorba să le dea socoteală celor care plătesc bilete, reprezentanţii companiei fug sau nu răspund la telefoane.

Frig, mizerie si indiferenta. Prin asta au trebuit sa treaca zeci de calatori care au circulat cu trenul pe ruta Petrosani-Craiova. Din doua vagoane, doar unul era incalzit si luminat. In celalalt, calatorii au rabdat patru ore in frig si intuneric.

Altii au facut haz de necaz.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In vagonul vechi, caldura nu e singura problema.

Un singur vagon a avut caldura si lumina, asa ca cei mai multi calatori s-au mutat acolo Intrebati de ce oamenii sunt nevoiti sa stea in astfel de conditii, controlorii au dat bir cu fugitii.

Pana la aceasta ora, reprezentantii CFR nu au putut fi contactati pentru a explica situatia creata.

Probleme pe calea ferata si in Hunedoara. Un sofer a filmat o semnalizare defecta langa Deva, la o trecere la nivel cu calea ferata.

In timp ce semnalele luminoase erau albe si ii indemnau pe soferi sa traverseze in siguranta, pe sine trece un marfar cu o viteza considerabila.

CFR a deschis o ancheta interna pentru a stabili daca impiegatul statiei respective este de vina si informeaza publicul ca problema este acum rezolvata. Tot in Hunedoara, ieri dimineata, doua vagoane ale unui tren de calatori au deraiat, iar o persoana a ajuns la spital cu mainile fracturate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si