Călin, fostul concurent de la Exatlon, despre Giani Kiriță: ”Intimidează mult” VIDEO EXCLUSIV

Călin, fostul concurent de la Exatlon, a vorbit despre cum vede el echipele ideale ale Faimoșilor și ale Războinicilor, dar și despre antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță.

Lili Lascar, joi 14 februarie 2019 , 21:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La întoarcerea în țară după ce a fost eliminat de la Exatlon, Călin Șerban a vorbit despre experiența sa în competiția din Republica Dominicană, dar și despre cum ar arăta echipele ideale în viziunea lui.

Citeste si: Ionuţ ”Jaguarul” şi-a declarat iubirea. Cine este femeia care i-a câştigat inima. A postat o fotografie cu ea: "Iubirea mea"

Citeste si: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, a împlinit 30 de ani! Imagini fabuloase de la petrecere FOTO

Citeste si: Ciprian Maris, faimosul de la Exatlon, a fost la un pas de a ramane fara un picior!

”Vladimir Drăghia ar fi sigur la Faimoși. Apoi, Cristi Geamăn, care îmi e prieten din copilărie și care din punctul meu de vedere s-a descurcat și foarte bine. Al treilea membru ar fi o fată, Anca Surdu sau Diana Pivniceru. La Războinici, Pe Ionuț Jaguarul, pe acre l-am urmărit și ”zbura” pe trasee. Apoi, ar fi Iulian Pîtea, pe care-l știu și de la schi, iar ca fete Alina Pană sau Ana Otvoș”, a spus Călin Șerban.

Călin Șerban, fostul concurent de la Exatlon, despre antrenorul Vladimir Drăghia 

 

Fostul concurent de la Exatlon a vorbit și despre antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță.

Citeste si: Nominalizare controversată! Mario și Costin s-au autopropus la duel, iar Vladimir a oferit Faimoșilor o metodă inedită de a lua o decizie: „Cea mai tâmpită idee”

”Pe Giani și pe Vladimir îi văd total opuși ca mentalitate și ca antrenori, sunt diferiți. Pe Giani îl văd ”machiavelic”, mijloacele lui justifică scopul, pe când Vladimir e mai empatic, el socializează, explică, e mai calm. Vladimir se pune și în pielea celui pe care-l antrenează și cred că este mult mai eficient. Nu sunt de părere că stilul lui Giani, dur și autoritar, de genul armată, merge cu oameni de natura celor de la Exatlon. El intimidează mult”, a mai spus Călin Șerban, după ce a ieșit de la Exatlon.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si