Călin, fostul concurent de la Exatlon, despre Giani Kiriță: ”Intimidează mult” VIDEO EXCLUSIV

Călin, fostul concurent de la Exatlon, a vorbit despre cum vede el echipele ideale ale Faimoșilor și ale Războinicilor, dar și despre antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță.

C.L., duminică 17 februarie 2019 , 20:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

La întoarcerea în țară după ce a fost eliminat de la Exatlon, Călin Șerban a vorbit despre experiența sa în competiția din Republica Dominicană, dar și despre cum ar arăta echipele ideale în viziunea lui.

Citeste si: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon: ”Am fost foarte des întrebată cum mă epilam la Exatlon.  Este simplu de ghicit... cu lama!”

”Vladimir Drăghia ar fi sigur la Faimoși. Apoi, Cristi Geamăn, care îmi e prieten din copilărie și care din punctul meu de vedere s-a descurcat și foarte bine. Al treilea membru ar fi o fată, Anca Surdu sau Diana Pivniceru. La Războinici, Pe Ionuț Jaguarul, pe acre l-am urmărit și ”zbura” pe trasee. Apoi, ar fi Iulian Pîtea, pe care-l știu și de la schi, iar ca fete Alina Pană sau Ana Otvoș”, a spus Călin Șerban.

Călin Șerban, fostul concurent de la Exatlon, despre antrenorul Vladimir Drăghia 

 

Fostul concurent de la Exatlon a vorbit și despre antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță.

”Pe Giani și pe Vladimir îi văd total opuși ca mentalitate și ca antrenori, sunt diferiți. Pe Giani îl văd ”machiavelic”, mijloacele lui justifică scopul, pe când Vladimir e mai empatic, el socializează, explică, e mai calm. Vladimir se pune și în pielea celui pe care-l antrenează și cred că este mult mai eficient. Nu sunt de părere că stilul lui Giani, dur și autoritar, de genul armată, merge cu oameni de natura celor de la Exatlon. El intimidează mult”, a mai spus Călin Șerban, după ce a ieșit de la Exatlon.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si