Aurelian Preda, cantaretul de muzica populara decedat pe 27 septembrie, la doar 46 de ani, din cauza unui cancer, a fost inmormantat la Manastirea Dervent, de langa Calarasi, asa cum i-a fost dorinta. Preda vizita frecvent lacasul de cult si legase o prietenie de suflet cu calugarul Efrem, care ii era si duhovnic.

Asa arata initial mormantul lui Aurelian Preda
Asa arata initial mormantul lui Aurelian Preda De altfel, parintele- care este si un apreciat artist plastic- a fost si printre cei mai afectati de disparitia lui Aurelian Preda.
De atunci, acesta are grija in fiecare zi de mormantul cantaretului de muzica populara, fiind cel care a realizat o cruce, din flori, care sta chiar pe locul de veci. 
Asa arata acum locul de veci
Asa arata acum locul de veci
Recent, Efrem a tinut cu orice pret sa puna langa crucea lui Aurelian Preda doi ingerasi din marmura alba, care simbolizeaza puritatea sufletului artistului. Ingerasii nu erau la mormant la slujba de 40 de zile si nici mai tarziu, ci au fost pusi acum cateva zile, cand s-a facut o alta slujba de pomenire, cea de trei luni. Emotionat, Efrem a marturisit ce sentimente il incearca: “Dor de frăţior, de vorba buna, prietenie sincera şi fără interes....dor, dor şi iar dor!”. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si