Mama din Găești a încremenit de durere  atunci când și-a văzut fiul înecat. Albert urma să împlinească cinci ani. Ea a asistat la resuscitarea micuțului, apoi după ce medicii au declarat decesul a dispărut de acasă. A fost căutată de autorități cu un câine de urmă timp de 6 ore, însă era deja prea târziu.

Citește si: Tragedie în Grecia. Un român a murit înecat

Minorul a murit înecat la vârsta de patru ani și 10 luni. Cami, mama lui, nu a putut rezista șocului trăit, iar câteva ore mai târziu a fost găsită fără suflare de polițiști.

Ce ocupație avea Cami atunci când fiul ei a pierit

În momentul în care fiul ei s-a înecat în piscină, Cami a dat drumul la aspirator și făcea curat. În tot acest timp, Albert se afla în curte și se juca. Femeia nu s-ar fi gândit o secundă că treaba pe care o avea de făcut îi va aduce atât de multă suferință.

La un moment dat, femeia a observat că băiatul ei lipsește așa că a mers să-l caute în curte. Atunci a văzut că micuțul era deja mort. Tânăra a trăit un șoc puternic atunci când și-a văzut fiul decedat în piscină.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește si: Un bărbat a dispărut în mare la Eforie Nord și este căutat

Cami a rămas alături de cel mic până în momentul în care medicii au declarat decesul. Când a aflat că fiul ei s-a stins din viață, a fugit de acasă spre un câmp din apropierea locuinței. Câteva ore mai târziu, femeia a fost găsită fără suflare.

„A stat o perioadă lângă el. După aceea, a dispărut. Ea. Despre copil nu știu ce s-a întâmplat. Sunt bunicul lui Albert”, a declarat bunicul patern al copilului.

Mama și fiul vor fi îngropați împreună, conform apropiaților. Cei doi vor avea același loc de veci. Familia îndurerată se pregătește să îi conducă pe ultimul drum. Vecinii și cei ce i-au cunoscut sunt șocați. Nimeni nu se gândea că vor avea parte de un sfârșit atât de tragic.

Citește si: Trupul bărbatului înecat în râul Ialomița a fost găsit de pompieri

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Albert era singurul copil al familiei. Cami și l-a dorit nespus de mult și iubea fără măsură, așa că nu s-a obișnuit cu gândul că nu mai este. Cei doi au parte acum de odihnă veșnică.

Citește si: Ultimul mesaj transmis de Cami, mama care s-a sinucis după ce băiețelul ei s-a înecat în piscină, e cutremurător!: ”Dormiți cu copiii voștri, cât mai puteți”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si