Cele mai bune cămine private din București pentru studenți

Studenția este cea mai frumoasă perioadă din viața oricărui om. Clipele petrecute prin căminele studențești alături de colegi, devin amintiri de neprețuit. Află care sunt cele mai bune cămine private din Capitală.

Author: Georgiana Balaban miercuri 20 ianuarie 2021 , 21:26

 cămine private din București pentru studenți
Top cămine private din Capitală.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Studenții își fac cele mai frumoase amintiri la cămin. Dacă nu ai intrat la o facultate de stat, înseamnă că nu ai prins loc la unul dintre căminele lor.

Așadar, aruncă o privire pe lista celor mai bune cămine private din București, pentru toți studenții. Vei avea parte de o ședere plăcută garantată.

Află toate facilitățile, raportul calitate-preț, valoare chirii și amplasarea căminelor private din Capitală. Chiar dacă este pandemia generată de virusul Sars-cov-2 și studenții au învățat online din propria casă, lucurile se vor remedia și totul va deveni la normal. Grăbește-te să-ți rezervi un loc la unul dintre cele mai bune cămine private.

Citeste si: Un nou record mondial: Aceasta este mașina care a depășit viteza de 500 km/h!

West Gate Studios este unul dintre cele mai bune cămine private.

Este situat în Militari, în apropierea stației de metrou Preciziei (mai exact la 200 m). Camerele sunt mobilate complet, beneficiază de mini chicinetă, frigider, baie proprie cu duș, tv și aer condiționat. Ai de asemenea inclus acces la internet prin cablu (și din toamna anului 2019 internet prin WIFI). Căminul are în complex propria spălătorie de haine, supermarket, zonă de grătare, sală de fitness, cantină, cafenele, farmacie, clinică medicală, club și parcare. Căminul este păzit și supravegheat video non stop, iar în prețul chiriei studenții au abonament medical la clinica privată Medicover situată în complex.

Din 2018 căminul are și propria piscină. West Gate Studios dispune de 591 de garsoniere Tip 1 Studiouri și 154 Junior Suite garsoniere Tip 2. Astfel, poate găzdui până la 1500 de studenți. Contractele se încheie pe 12 luni. În prețul chiriei sunt incluse toate utilitățile (energie electrică, apă, pază șamd).

O chirie începe de la 180 de euro și poate să ajungă până la 400 de euro.

Avem și căminul Arcca Student Housing. În funcție de faculatea la care mergi, poți alege între Pajura Garden, Vitan Village sau Titan Garden (NOU). Cumulat, căminele studențești ARCCA dispun de peste 2.600 2.500 de locuri de cazare, în camere mobilate, duble sau triple. ARCCA a mai adăugat încă 180 de camere în Titan Garden și o clădire nouă în Pajura Garden. Ai baie proprie, frigider, cuptor cu microunde și acces la internet (cablu și wi-fi) în fiecare cameră.

Citeste si: De ce femeile sunt potrivite atât ca life coaches, cât și ca antrenori sportivi?

Camerele triple ale căminului privat ARCCA sunt destul de micuțe (15 mp); vorbim aici despre cămine de nefamiliști convertite în cămine studențești. Chiar și așa, în cameră ai cam tot ceea ce îți va fi necesar.

Pentru un loc într-o cameră de două persoane din campusul ARCCA Vitan vei plăti 160 €/lună. În camerele cu 3 locuri, preţul pentru un loc standard este de 123 € și 138 € pentru locurile premium. În costul chiriei ai incluse toate utilitățile. La momentul instalării va trebui să achiți și o taxă de setup (de instalare) de 120 €.

Campusul Stejarul- cămin privat din Capitală

Campus Stejarul este un cămin studențesc privat foarte mic, situat la o aruncătură de băț de Facultatea de Medicină, pe strada Carol Davila Nr. 59. Este deci perfect pentru mediciniști. Până la stația de metrou Eroilor ai de mers doar 650 m, deci te poți deplasa în oraș imediat. Căminul studențesc Stejarul are o capacitate de 16 camere single, ai aer condiționat, baie proprie și este mobilat integral. Campus Stejarul oferă cazare exclusiv pentru băieți. Dacă ești în căutare de cazare cu servicii all-inclusive, ai nimerit bine – aici masa este inclusă în prețul cazării (regim demi-pensiune sau pensiune completă). Prețurile pentru cazare încep de la 300€ pe lună, TVA inclus.

Căminul Greenbuilding. O altă opțiune validă de cazare pentru București este căminul privat Greenbuilding. Acesta este situat în zona Pieței Gorjului, în cartierul Militari. Camerele sunt mobilate și utilate complet, au baie și bucătărie proprie (cu frigider). Utilitățile nu sunt incluse în chiria lunară, iar pentru acces la internet și tv va trebui să plătești în plus. Camerele nu au aer condiționat.

 cămine private din București pentru studenți
Căminul Green Building din București.[Sursa foto: căminestudențești.ro]

Contractul se încheie pe o perioadă de 9 luni. Poți alege un loc în camera dublă, triplă (în garsonieră de 40 sau 50 mp) sau în apartament. Tarifele pentru un loc pornesc de la 120 EUR/lună pentru un loc în camera triplă.

Campus Timona- loc potrivit pentru fete

Campus Timona este un cămin studențesc privat cochet, destinat exclusiv fetelor 👧. Este amplasat aproape de facultatea de Medicină Carol Davila, pe Strada Sfântul Elefterie Nr. 35. Te poți caza individual într-una din cele 20 de camere disponibile, dotate cu un singur pat, aer condiționat și baie proprie. Camera este mobilată integral, cu bun gust, girlish, iar baia este perfectă. Dacă ești în căutare de cazare cu servicii all-inclusive, ai nimerit bine – aici mesele sunt incluse în tariful lunar.

Dacă alegi să te cazezi la Timona, va trebui să scoți 280 €/lună, pentru cameră individuală cu baie comună și de 300 €/lună, pentru cameră individuală cu baie proprie. Contractele se încheie pentru 9 luni, poți plăti lunar/ la 3 luni sau integral chiria.

Campus Est. Un cămin studențesc privat mai mic, situat în Sect 2, pe str. Popa Lazăr, în apropiere de Piața Obor. Căminul poate caza până la 210 studenți în camere single, duble sau aparamente. Este un cămin studențesc ale cărui camere sunt amenajate simplu, pentru cei fără pretenții. Camerele sunt mai micuțe, între 15 mp (cameră dublă) și 40 mp (apartament) și nu dispun de balcon. Ca și în cazul celorlalte campusuri private din București, prețurile includ toate utilitățile.

Carpex- Căminul studențesc privat Carpex este un cămin studențesc cu o capacitate de 220 camere, situat în Sectorul 3, pe str. Ll. Col. D Papazoglu nr 84. Carpex este situat aproape de Universitatea Dimitrie Cantemir și Nicolae Titulescu. Până la stația de metrou Timpuri Noi faci cam 10 minute. Cazarea se face în camere duble sau single. Ai acces la bucătărie comună situată pe fiecare palier, însă și aceasta este dotată modest. Durata minimă de închiriere este de 3 luni, iar energia electrică se plătește lunar, separat de costul cu chiria.

Citeste si: 6 Lucruri de care să ții cont înainte de a lua un credit rapid

Există un contoar în fiecare cameră, deci plătești cât consumi. Costurile pentru un loc încep de la 600 LEI pe lună și pot ajunge la 1.000 de lei pentru cameră single.

Mhai Bravu- Căminul studențesc privat Mihai Bravu este un cămin studențesc situat în Sectorul 3, pe str. Stirbei nr 23. Căminul este situat practic într-o casă, situată aproape de Universitatea Dimitrie Cantemir. Până la stația de metrou cu același nume faci cam 11 minute, având o distanță de parcurs de 840 m. Momentan site-ul oficial este închis, asa ca multe informații nu am reușit să găsim, cu excepția unui anunț pe OLX. Este un cămin exclusiv pentru băieți.

 cămine private din București pentru studenți
Căminul Mihai Bravu destinat băieților.[Sursa foto: căminestudențești.ro]

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, internet, mașină de spălat, frigider, aragaz și tv. Se pare că ai acces la o sală dotată cu masă de ping-pong și o sală de fitness in apropiere. Ai acces la bucătării comune, complet utilate (aragaz, cuptor cu microunde și veselă). Pentru acces la internet trebuie să plătești o taxă lunară.

 cămine private din București pentru studenți
Tarif cămin Mihai Bravu.[Sursa foto: căminestudențești.ro]

Sursa- căminestudențești.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si