În urma tragediei din Turcia și Siria, mai multe echipe de salvatori au ajuns la locul dezastrului și se luptă fără oprire pentru a scoate de sub dărâmături supraviețuitorii.
Comunitatea Sectorului 4 oferă ajutor sinistraților și derulează o campanie de strângere de ajutoare.

Citește și: „Mi-aș fi dorit să fi murit în locul tău”. Un bebeluș a fost găsit mort sub dărâmăturile din Siria. Tatăl copilașului este în stare de șoc.

„Comunitatea Sectorului 4 oferă ajutor familiilor rămase pe drumuri în urma seismelor care au zguduit Turcia. Începând de mâine și până luni, 13 februarie, între orele 08.00 și 20.00, toți cei care doresc să-i ajute pe cei afectați de distrugerile provocate de cutremurele ce au avut loc în Turcia pot veni la Liceul Tehnologic Dacia, situat pe strada Grigore Marin nr. 42-44, din Sectorul 4. Aici se vor colecta ajutoarele destinate sinistraților”, a scris primarului Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Citește și: UPDATE. Cutremur în Turcia. Bilanțul victimelor a ajuns la peste 11.000 de morți și 35.000 de răniți. A fost declarată stare de urgență timp de trei luni în 10 provincii din Turcia

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cetățenii pot aduce obiecte de îmbrăcăminte groase, produse de igienă și de curățenie, alimente neperisabile, baterii, lanterne, pături sau saci de dormit, corturi, pături pliabile.

Un bebeluș a fost găsit mort sub dărâmăturile din Siria. Tatăl copilașului este în stare de șoc

Clipele de groază nu s-au sfârșit, nici pe departe. Un sirian își ține în brațe copilul mort sub dărâmăturile provocate de cutremurele care au zguduit Turcia și Siria. 

De trei zile,  Turcia și Siria  încearcă, la propriu, să supraviețuiască, după ce trei cutremure puternice și mai multe replici au făcut ambele țări să arate ca niște ruine. 

Citește și: Cutremur Turcia. Un portar celebru fost găsit mort sub dărâmături. El avea 28 de ani

În urma dezastrului natural și-au pierdut viața peste 5.000 de oameni, iar alți zeci de mii au fost răniți.

Imaginile durerii au fost surprinse în Jindires, în apropierea graniței cu Turcia.  Seismul  nu doar că a pus la pământ mii de clădiri, ci a și curmat viețile a mii de oameni.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și:  Cutremur Turcia. Un portar celebru fost găsit mort sub dărâmături. El avea 28 de ani

Bebelușul a fost găsit de către prietenii tatălui acestuia.

Un fotograf sirian a surprins imaginile groazei, iar tatăl, atunci când și-a luat copilul în brațe, și-a dorit ca ceea ce se întâmpla să fie doar un vis urât. Din păcate, ceea ce se afla în fața ochilor lui era realitatea pură.

Copilul lui nu mai era.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si