Când a fost făcută de fapt poza cu Elena Udrea şi fetiţa ei! Imaginea a apărut acum pe pagina de facebook a blondei aflate în închisoare în Costa Rica

Elena Udrea a postat, zilele trecute, pe pagina ei de socializare prima imagine după ce a intrat în închisoare. Este o poză în care apare alături de fetiţa ei.

C.L., marți 06 noiembrie 2018 , 14:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Elena Udrea a postat o imagine cu ea şi fetiţa ei. În poza, care este una emoţionantă, Elena Udrea o pupă pe micuţă.

Este prima poză cu fetiţa, postată pe pagina de socializare a Elenei Udrea, fosta politiciană fiind reţinută în Costa Rica la doar 10 zile după ce născuse. Pe contul lui Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, au apărut în ultima lună câteva imagini cu bebeluşul.

De fapt, comparând imaginile postate de acesta cu poza pusă acum de Elena Udrea, se pare că ultima face parte din aceeaşi şedinţă foto cu cea în care Alexandrov apare în pat cu fetiţa şi iubita lui. Este o imagine realizată la doar câteva zile după naşterea fetiţei, când Elena Udrea nu ştia ce-i pregătesc autorităţile din Costa Rica.

Elena Udrea se află în Costa Rica din februarie, ea solicitând statut de azilant politic în respectiva ţară. Între timp, în vară, ea a fost condamnată la închisoare în România şi dată în urmărire general prin Interpol. La începutul lunii octombrie, la doar 10 zile după ce născuse o fetiţă, Elena Udrea a fost ridicată de pe stradă din San Jose de Interpol şi arestată preventiv. În urmă cu câteva zile, magistraţii au judecat şi apelul Elenei Udrea, care cerea să fie lăsată în arest la domiciliu sau sub control judiciar până când se va decide dacă va fi extrădată în România. Cererea ei a fost respinsă de magistraţii din Costa Rica. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si